Van olyan, hogy indítják a szülést, mert a kismama nehezen bírja már?
Elkezdett a vérnyomásom ingadozni, nem megy 135/87 fölé, de néha meg 110/65, és semmi különösebb oka.
Nagyon vizes vagyok, próbálok rengeteget inni, felpolcolni a végtagjaim (a kezem csúnyább, mint a lábam) vizeletben elvileg nincs fehérje, de ezt én itthon nem tudom ellenőrizni.
A házimunka ami egész eddig meg se kottyant, úgy bedagasztja az említett végtagokat, hogy fáj, a hasam hozzám képest óriási, én picike vagyok.
Éjjel szinte semmit nem alszom, néha vizelési inger (gyakran fals, csak a baba nyomja), néha a magzatmozgás olyan erős, hogy fáj szinte, néha a jóslók miatt, vagy az ödéma zavar, vagy ezek összessége. Nappal alszom picit, pár órát, de nagyon kevés. Nem merek kávézni a vérnyomás miatt, így csak kóválygok itt egész nap és aggódok, hogy a babának ez így jó-e. Valószínűleg neki igen, de én egy roncs vagyok, 4 hete ez megy.
38.hét van most, 3.baba. Az előzőekkel nem volt ilyen.
NST lesz holnap, szólni fogok erről, de mire számítsak?
Az UHn múlt héten a lepény megfelelő volt, flowmetria jó, méhszáj 2100.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!