Saújhelyben szült v. ki császárral? Választható, hogy ébren vagy altatva szeretném?

válasza:

válasza:Szia
Én nagyon szerettem volna ott szülni, tetszett a kórház tiszta és kedvesek voltak a nővérek, és oda is jártam sokáig orvoshoz, de sajnos a babámat koraszülött osztályra kellett szállítani, így nem volt tanácsos ott szülnöm, de bevallom így sem a megyeibe mentem! Császárral szültem és nem bánom, hogy nem altattak, mondjuk idő sem lett volna rá, így legalább láthattam a kicsimet, ha már nem ölelhettem magamhoz:-(
Kapcsolódó kérdések:
Felnőttnek és gyereknek is egyaránt választható?
Most derült ki, hogy babánk lesz :) A szitu a következő: Amikor a páromhoz költöztem, nem jelentkeztem át az új lakhelyemen, ezért hivatalosan még mindig a régi helyen lakom (a mostani és a régi lakhelyem két külön település, alig 10 percre egymástól). Elméletileg...
Kötelező vagy választható? Mennyibe kerülnek?
remélem nem fog és megnyugodhatok:) mik a tapasztalataitok?
A kórházi napokról érdekelne egy-két dolog. Pl. mettől meddig lehet mellettünk a baba, mikor van a fürdetés, ők pelenkáznak vagy hagyják neked stb....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!