Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki Szigetváron szült mostanáb...

Aki Szigetváron szült mostanában mi volt a tapasztalata?

Figyelt kérdés
A vírus , hogy befolyásolta a szabályokat? Apa bent lehetett? Felvételnél mik voltak? A bent lét milyen volt, aki külön szobába ment oda be mehetett az apa? Mindenre kiváncsi vagyok, min változtat a vírus miatti helyzet , köszi :)

2021. jan. 20. 12:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Hogy lehet azt feldolgozni, hogy màr nem lesz több gyereked?

A kérdés azokhoz szól, akik még szeretnének kisbabàt, de valamilyen ok miatt (pl.:betegség, anyagi ok,stb) màr nem tud többet vàllalni. Én még fiatal vagyok és egészséges, anyagilag is rendben vagyunk, de az egyik gyerekem sérült és emiatt nem vàllalunk több gyereket,...

Vajon mennyire befolyásolja bármi a szülés megindulását?

A kérdés kicsit összetettebb, mint elsőre tűnik. Igazából az érdekel, ki mit gondol erről. Vannak különböző praktikák, amiket szoktak javasolgatni (fűszerek, tonic, málnalevél tea, mellstimulálás, szex, lépcsőzés, stb.) És itt jön képbe, ami a kérdésem lényege...

Valaki mostanában igénybe vette Miskolcon a Megyei kórházban a VIP szobát?

Mi a véleményetek róla? Illetve hogyan működik? Ott aludhat a párom velem?

Császár után VBAC? Kinek mi a tapasztalat?

Sziasztok! Olyan édesanyák válaszait várom akiknek császármetszés után sikerült a következő szülésnek hüvelyi úton történnie. Kérem csak olyanok írjanak akik érintettek ebben a témában (akár velük megtörtént, akár közeli ismerősökkel vagy esetleg szülésznő is...

Akiknek a szülés nagy trauma volt, mennyi időbe telt feldolgozni?

Hosszas vajúdás után eljutottam a tolófájásokig, majd még egy órán keresztül szenvedtem, olyan fájdalmaim voltak azt hittem belehalok, de végül nem sikerült megszülnöm természetes úton, mert a köldökzsinór rá tekeredett a baba nyakára, így végül sürgősségi császár...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!