Kecskeméti kórház gyermekágyas osztályon van mikro?
Kapcsolódó kérdések:
A babát fürdetik vagy csak megtörölgetik?Gondolom ha nagyon véres pl a feje azt azért lemossák nem? Milyen vizsgálatok vannak olyankor a babának?Az ott történik a kórteremben vagy elviszik a csecsemősök és majd visszatolják ha vége a vizsgálatnak? Éjszaka égnie...
Első babámat a Jáhn Ferencben szültem, vegül fájásgyengeség miatt császár lett, 41. Héten ballonos oxis indítás után. Mindenki nagyon rendes volt és a bent töltött idő is, azonban maga a szülés azért volt rossz élmény, mert ha bár tudták, hogy császár lesz mégis még 8...
Megmondom őszintén elég örökmozgó típus vagyok, nem tudom elképzelni 1 hétig se hogy feküdjek csak. Ti mit csináltatok ebben az időszakban? Azért kicsit sétálni, boltba menni szabad, csak ne erőltessem meg magam?
Sajnos nem veszik fel a telefont, az anyuka nem valaszol, nyilván most alszik, tesóm vinné délután a gyereket, de nem tudjuk, elinduljon-e majd vagy ne. Folyamatosan próbáljuk, addig is, van esetleg friss tapasztalat erről?
Én úgy tudom, bárhol is olvasok utána, könyvekben, cikkekben, illetve szültem már egy gyermeket, hogy a gyermekágy során pihenni kell. Legalább 1 hétig szinte csak feküdni ajánlott (kicsi átmozgató mozgással) aztán még 2 hétig kb főleg ülni, feküdni, kíméletesen élni....
Milyen kihivasaitok voltak es hogysn oldottatok meg? Illetve mi volt az, ami nagyon jo elmeny volt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!