Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Belső hegek sérülése?

Belső hegek sérülése?

Figyelt kérdés
Az elobb álmomban meg feszült a testem vagy hogy mondjam és éreztem hogy a hasam is aztán ahogy fel keltem be be szúrt a hasam, de most szopi közbe nem érzek semmit. Ugye a belső hegek nem serulhetnek ilyentol meg?:( sírva kelt picur aztan a testem valamiért igy reagált alvásból. Azóta úgy nem érzem hogy fájna de ugye fekszem is. Nagyon félek a belső hegektől:( 10 napja volt a császárom
2025. aug. 21. 03:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt érdemben senki nem tudja így neked megválaszolni, hogy vajon sérültek-e a belső hegek. Ha úgy érzed, hogy nem múlik el, vagy rosszabbodik, keresd fel a a nőgyógyászodat!

Alapvetően ennyitol nem kene, hogy nagy baj legyen, de nem ismerjük az előzményeket, első császár, netán többedik, akkor ugye sérülékenyebb az egész. Nem láttuk, hogy mozdultal, mennyire könnyen gyógyulnak nálad a hegek.

Orvos nézze meg, ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben (és gondolom nincs rendben, mert újra kiemelted a kérdést).

2025. aug. 22. 21:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Azóta elmúlt meg nem fáj igazából, csak őszintén szólva félek picit hogy a belső hegek sérülnek hogy mi az ami esetleg rá játszik hogy tényleg meg tud :(
2025. aug. 23. 00:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem olyan könnyen sérül az,ne aggódj🙂
2025. aug. 24. 04:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 10 nappal császár után mikor félre nyelt a férjem kezében a babánk, hirtelen keltem és álltam fel az ágyból. Akkor nem is fogtam fel hogy mi van, egészen addig amíg nem kezdett el fájni. De mivel nem véreztem jobban és el is múlt pár órán belül a fájdalom, így gondolom nem sérült.

Szóval ne aggódj, minden rendben.

2025. szept. 4. 01:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Jaj igen, ez igy hirtelen nagyon rossz tud lenni🥹nekem már lassan lassan 4 hetes szoval ugy nez ki eddig rendben vagyunk. De nálam is van neha neha 1-1 hirtelen mozdulat 2 kis gyerek mellett🥹
2025. szept. 5. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Okozhat két macska között a verekedés komolyabb (belső) sérüléseket?

10 éves ivartalanított kandúrom van, kijárós, de ritkán megy el itthonról, ha nem a házban akkor általában a kertben van, ha nem is látom, ha hívom általában jönni szokott. Tegnap reggel bejött hozzánk egy másik kandúr, akivel csúnyán összeverekedtek, ahogy nyitottam...

A könyökömmel vertem a liftajtót. Lehet ebből nagy baj?

Sajnos beszorultam a liftbe biciklivel együtt. Nagyon elkapott az ideg, és a könyökömmel verni kezdtem a fém ajtót. Csak picit fájt. Most egy picit fura érzés...

Kiesett a gyerek az ágyból, lehet valami belső sérülése?

4 hónapos de már hasra és hátra is forog. Rácsos kiságyban alszik külön szobában. Már ébren voltam, amikor hallottam hogy ő is felébredt, mert nagyokat kurjantott. Aztán hallottam egy koppanást és elkezdett sírni. Először azt hittem csak beütötte a fejét a rácsba, de...

Ha lenne belső sérülés, vérzés, az milyen tünetekkel jár?

5 hónapos kisfiam este le esett az ágyról,a felső ajka bedagadt,ami reggelre elmúlt.Attól rettegek,hogy nehogy belső sérülése legyen.Ha lenne belső sérülés,vérzés,az milyen tünetekkel jár?Mi az az idő,amíg jelentkezhetnek tünetek?Jó kedvű,eszik,mosolyog,a hasát...

Ha leesik a baba az ágyról a hátára, kb 30-40 cm (inkább a popóra) sérülhet-e komolyabban?

Egyből felsír, nem hány, külsérelmi nyom nincs, utána nem lehangoltabb a szokottnál. Belső sérülés történhet-e? Vagy van komolyabb esés is?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!