Császármetszés után 26 nappal emeltem 11-12 kilót. Volt más is ilyen hülye és lett belőle baj?
Idáig olyan szépen gyógyultan semmi bajom nem volt, néha picit fájt, de jöttem mentem, pattantam ki az àgyból.
Most meg többször fáj a hasam mint előtte.

válasza:

válasza:Dehogyis!
Nekem 10 kilo volt a masik gyerek mikor csaszarral szultem, es bizony emelgetni kellett a csaszar utan 1 nappal is, mert egyedulallo anyuka vagyok.

válasza:

válasza:

válasza:13 kiló a tacskónk, és nem lépcsőzhet uh emelni kellett hogy ki tudjam tenni napi párszor pisilni az udvarra.
Semmi bajom nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Valamint amikor fel ülök fekvésből, még mindig rám tör, hogy olyan nehéz a hasam alja, kell egy perc mire rendeződik, néha olyankor légszomjam is van. Illetve ha nagyon kell pisilnem pl reggel, akkor feszít a hasam, de a nagyobb dolog sem rendeződött még. Van hogy...
Nyilván mindenkinek más, gondolom, de aki mondjuk már nem vérzik olyan tipikusan piros véresen, annak milyen volt? Nekem most hol van, hol nincs. Ha van akkor ilyen barack rózsaszín színű (bocs, nem tudom mihez hasonlítani) és híg. Aztán kifolyik egy nagyobb adag és...
Az első sürgősségi császár volt 2,5 éve, lehet hogy emiatt és a komplikációk miatt, de én nagyon ki voltam készülve utána. 2 nappal császár után éppen hogy fel tudtam állni egyedül, fájt mindenem, antibiotikumot és fájdalomcsillapítót kötöttek be reggel, délben, este,...
Volt már valakinek így? Fekve nem fáj.
Lehet koze a csaszarmetszeshez?Eddig nem fajt a fejem de most ha ulok vagy allok az egesz fejtetom a homlokom faj.Ha fekszek akkor jobb sokkal.Vagy az almossagtol fajhat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!