Szüléskor fogtatok ki problémás szobatársat a kórházban?
Volt valakivel olyan, hogy a szülés után a bent töltött idő alatt valamilyen szempontból problémás kórházi szobatársat fogott ki?
Milyen "disznóságokat" csinált, miket kellett elviselni? Mennyire zavart titeket?

válasza:Legtunderibb ember volt, akivel eddig eletemben talalkoztam.
De. Iszonyatosan sokat sirtak a babaink, kinek ezert, kinek azert. Hat semmit nem tudtunk pihenni egymastol, szoval katasztrofa volt az a 3 nap.
Nem biztos, hogy alapvetoen a szobatarssal lesz problema, boven eleg az is, ha 2-3 ujszulott van egy szobaban 😅

válasza:Nekem már az problémás volt, hogy öten voltunk egy szobában plusz öt baba. Ez, hogy 10 fő össze van zárva pár négyzet méteren, az kegyetlen.
A mellettem lévő csaj úgy horkolt mint egy rinocérosz és nem ébredt fel a gyereke sírására. Úgy kellett felébreszteni.

válasza:Nekem pokoli volt az első nap.
Úgyhogy màsnap kértem VIP szobát, átköltöztem. 😄
Mi volt első nap?
Kezdjük ott, hogy roma volt. Folyamatosan telefonàlt a csalàdnak/rokonoknak/ barátoknak kihangosítva, max hangerőn! Ráadásul videóhívás volt, amibe nem egyszer én is benne voltam a háttérben.
Ezen kívül nem tudott viselkedni. Figyelmen kívül hagyta a látogatási időt és többször kiszökött a csalàdjához. Amikor nem engedték ki az osztályról, a vészkijáraton szökött ki.
Sajnos közös volt a fürdő is. A padló csupa vércseppes volt. Nem törölte fel maga után.
Brutális volt...
Másnap reggel könyörögtem a vip szobáért, hogy nyugalmam legyen.

válasza:

válasza:

válasza:Szülés előtt voltam 5 ágyas szobában, és a szobában kell vajudni. (Csodálatos magyar egészségügy, mindenkit összetesznek, éppen szülő nőt, az abortuszon atesettet, az elvetéltet, a veszélyes terhesség miatt bent fekvőt) szóval az egyik szobatársam cigány volt, tipikusan a hangos, állandóan telefonáló, ezer rokon látogatós.. vajúdott s közben ezt mondta:
Gyere ki te kis b.zi, szétverem a fejed. Teee kis g.ci...

válasza:

válasza:Első szülés után két ágyasban voltam. A "párom" anyuka fél óránként felkapcsolta az összes villanyt, mert pelenkáz és szoptat.
Második szülésnél négy ágyas, kismamákkal. Ők nagyon a aranyosak voltak, második nap áttétek frissen szült anyukák mellé. Az egyik folyton aludt, mindegy mi történt.
Egy másik gusztustalan volt, a közös mosdóban mindent otthagyott maga után.

válasza:Szerintem nálunk én voltam a problémás. 4-en voltunk egy szobában, a többiek viszonylag jól voltak, a babáik nem nagyon sírtak, max kis nyöszörgés, megkapták a cicit aztán aludtak tovább...
Na én vacakul voltam, nem tudtam egyedül mosdóba menni, mert közel voltam az ájuláshoz (vérszegénység), ezért minden alkalommal ha pisilni kellett mennem hívnom kellett a nővért, aki kikísért. Mindkét reggel hajnal 5-kor jöttek hozzám vért venni, hogy figyeljék hogy javulok. Természetesen nem volt tejem, vagy legalábbis nem elég a 4 kiló felett született babámnak, ezért egész éjjel üvöltött. Pontosabban csak hajnali 3-ig, akkor kértem, hogy valamit adjanak neki, mert az osztályon senki sem tud aludni az én babámtól, én meg teljesen tehetetlen vagyok, de tudom, hogy éhes. Kapott valami folyadékot és utána aludt is 3 órát. Csak ugye közben tőlem már jöttek is vért venni hajnalban...
Amúgy ha én nem vagyok ott teljesen nyugis lett volna minden. De nem tehettem róla, hogy sok vért vesztettem.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sokan beszélgettetek, segítettetek egymásnak? Van aki még évek után is tartja velük a kapcsolatot?
Milyenek voltak? Barátkoztatok?
Minden reggel sminkeltem, és este zuhany után krémeztem, testápolóztam. Ti nem?
Elsö gyereknél, föleg többet szült nök elött?
Én kifogtam... A tejem is elment félig-meddig, miatta. Állandóan nézte, ahogy fejünk! Kikészített! Amúgy semmi panaszom nem lett volna a kórház ellen. De hogy a nővérek semmit nem tettek, az számomra elkeserítő volt. Megviseltek a bent töltött napok. Sajnos nem 5...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!