Pánikbeteg vagyok, a pszichiáter állíthat ki olyan papírt emiatt, hogy csak császárral szülhetek?
Nem is akartam sokaig gyereket emiatt, képtelen lennék megszulni termeszetes modon.
Viszont ha tudnek olyan papirt szerezni, amin rajta van, hogy csak csaszarral szulhetek a panikbetegsem miatt, akkor talan megis szeretnek gyereket.

válasza:Szerintem NE akarjál gyereket, és egy pszichiáter ilyen kérés alapján is ugyanezt javasolná.
Nem csak megszülni kell, sőt. Az még a legkönnyebb része. És császárral egyáltalán nem olyan egyszerű. Két műtétem volt, mint kétszer bepánikoltam, nem értem, miből gondolod, neked kellemes lenne. Meg ugyanúgy lehetnek szövődmények.

válasza:

válasza:

válasza:Tegyük fel, hogy sikerül elintézni a császármetszést. (Állami ellátás keretén belül nem kérheted a császármetszést. Erre magánellátásban van esélyed) Mi lesz utána? Vannak olyan segítőid, akik azonnal átveszik a babát, ha rosszul leszel? Meg fogsz tudni birkózni a felelősséggel? Mennyire triggerel téged, ha új helyzetbe kerülsz? Okoz-e szorongást, ha telefonálnod kell, időpontot kell kérned? Hogy viseled, ha társaságban kell lenned? Legkésőbb óvodakezdéskor lesz interakciód a többi szülővel, és lesznek közösségi események.
Az van, hogy a szülés egyáltalán nem nehéz ahhoz képest, ami utána jön.

válasza:

válasza:Kibírod,hogy lekötözve fekszel.az ágyon lebénulva,és az orvosok a felvágott hasadat rángatják olyan erősen, hogy felszisszensz? Mert tőlem megkérdezte a dokim,hogy fáj? Mondtam,hogy igen. Mondta,hogy most préselik ki a babát. És ez bizony rángatással jár,és nagyon kellemetlen!
Se mozdulni,se menekülni nem tudsz! Ott fekszel felvágva,és benned turkálnak!
A végén még össze is varrnak,jó lassan,csakhogy érezd a törődést.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hát, tesóm nem volt pánikbeteg, de terhesség óta az. Ugyanis kb.félidőtől nem kapott levegőt. Ne legyél benne olyan biztos, hogy csak a szülés módja okoz problémát.
Nekem amúgy egy hosszú vajúdás után volt sürgősségi császárom. Én nem féltem, különben is, akkor már az se érdekelt volna, ha élve boncolnak, de azért átfutott az agyamon, hogy basszus, most mégiscsak felvágnak! Azon kívül a,A gerincembe vágtak egy tűt. Ha nem akarsz lebénulni, nem nagyon érdemes pánikolni, b, fáztam, hányingerem volt, össze -vissza voltam csövezve és utáltam, hogy csomóan néznek. (Utána meg remegtem, mint a nyárfalevél). Igen, azok is ott vannak, akiknek akkor, abban a pillanatban épp nincs dolguk, de bármikor lehet/lesz, c, Valóban rángatnak és minden recsegést, ropogást, varrás hallasz és tudod, hogy mind a TE szerveiddel történik.
De ha pánikbeteg vagy, kéne lenne egy pszichiáterednek, aki a kérdéseidre választ tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
2013-ban történt, hogy egy hajnalon nagyon erős fulladásos rohamra keltem. Ki kellett mennem a teraszra, mert azt hittem meghalok. Majd ez elég gyakori lett. Voltam a pulmonológián és szerencsére minden negatív lett, az orvos is azt mondta, hogy egészséges...
Traumák, valamint rossz élmények miatt kialakult nálam pánikbetegség, erős szorongással. Emiatt felkerestem pszichiátert. Viszont ezekről a dolgokról nagyon nehezen beszélek, volt már, hogy valakinek említettem, de majdnem elsírtam magamat. F
Lehet hosszú lesz, de örülök ha elolvasod. Kiegyensúlyozott, életvidám és csacsogós ember voltam, ma már csak árnyéka vagyok önmagamnak. -Hogy miért? -Fogalmam sincs! Boldog párkapcsolatom volt, jó munkahelyem majd férjhez mentem és a következő lépés a gyerkőc...
A magzat 7. hétben van. Az anyuka 20 éves lett nem rég, több mint fél éve leukémiás, sugáron már pár hónapja nem volt, de a kezelések nagyrészére nem ment el. Korábban az orvos azt mondta jelenlegi állapotában minél többet pihenjen és állítólag max 5 éve van ha nagyon...
Szedtetek valami gyógyszert? Körzeti vagy pszichiáter írta fel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!