Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A (magyar) sztárok/hírességek...

A (magyar) sztárok/hírességek magán kórházban szülnek és VIP szobában vannak, vagy ugyanúgy az átlagemberek között vannak az állami kórházban?

Figyelt kérdés

Színésznők, énekesnők, sportolónők, egyéb híres, közismert nők Magyarországon.

Ők magánban, egyszemélyesben szülnek kórházban, vagy van aki ugyanúgy mint az átlag hétköznapi nők? Utóbbi esetben milyen lehet pl egy ilyen ismert, közszereplő nőnek lenni a szobatársa?

2025. szept. 14. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ismerik, akkor nem nagy szám.

Én pl kicsit se vagyok jártas a celeb világban, mellém betehetnének hírességeket, ugyanúgy fogalmam nem lenne róla, hogy ki, mintha Random Gizi lenne a lakótelepről.

2025. szept. 14. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ők magánkórházban szülnek, és ezt a részét meg us értem.

Szüléskor a nők nagy része nyugalomra vágyik, nem arra, hogy még akkor is őket bámulják... (esetleg fotózzák őket, lehetőleg előnytelebbnél előnytelenebb helyzetekben, kiszolgáltatottan stb., aztán majd valami újság címlapjáról köszönjön vissza a lesifotó.)

Ráadásul az igazi celebecskéknek muszáj virítani a lóvét, hogy nézne ki, ha egy snassz kórházban szülne, a málló falu kórterem nem néz ki jól a fotókon. 🙂

2025. szept. 14. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak szülés lehet, bármilyen kórházi kezelésre szüksége lehet bármelyik ismert embernek.

Ha megoldható külön szobába teszik őket és diszkréten kezelik az ott létüket. Nem azért, mert ők olyan nagy emberek, hanem a személyiségi jogaik, egészségügyi adataik, magánszférájuk védelme miatt. Ha Kis Marcsi a szobatársad nem valószínű hogy túl nagy hír lenne, ha elküldöd a Blikknek, hogy Kis Marcsinak vakbél műtétje volt, de ha ugyanez egy híresség... Ez érvényes magán ellátásra is.

Ördög Nóra a Pozitív című könyvében írt a meddőségi kezeléséről. A hátsó személyzeti ajtón "csempészték be" minden vizsgálatra.

2025. szept. 14. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Magánba, ahogy az ismeretlen középosztálybeliek is sokan. Aki megteheti nem szül államiban.
2025. szept. 14. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Hat figyi olyan az egészségügy, hogy szerintem bárki kifizetné a magánt ha tehetné… nem a luxus miatt hanem hogy szimplán ne keljen a fertőzések miatt aggódnod, vagy hogy legyen víz a csapban … szóval vicc. Amúgy lehet akármilyen híresség, ha gond van nem mehet magánba, ott se koraszülést se bonyolult terhességet nem vállalnak. A Rácz Jenő felesége is majdnem államiba szült de pont határesett volt, hogy nem koraszülött a baba, meg valószínű jó sok plusz pénz. A Rúzsa Magdi pl a Honvédkorházba szülte a 3 mas ikreket meg ott volt bent hónapokat jó biztos adtak egy jó adag pénzt, hogy privátabb legyen neki, de a magán nem mindig opció és akkor marad az állami. Szerintem régen míg nem volt mindenki kezébe okos teló és választhattál dokit meg korházat nem volt olyan gáz mint most simán lehet hogy x színészek is államiba szültek.
2025. szept. 15. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok magyar celeb csak megpróbál úgy tenni, mintha tehetős volna, de valójában nyakig úszik az adósságban, és még kajára is alig futja. Mi másért vállalnák el azt, hogy az ilyen legalja TV2-es műsorokban totális hülyét csináljanak magukból? Plusz még sok esetben közrejátszik az alkoholizmus, drogok, mindenféle pszichés problémák, párkapcsolati zűrök stb. Nagyon nem kéne ezekre az emberekre irigykedni, ha engem kérdeztek.
2025. szept. 15. 15:57

További kérdések:

Mik a tapasztalatok a veszprémi kórház szülészetéről?

Sziasztok! Van itt olyan, aki nemrég szült a veszprémi kórházban, és megosztaná a tapasztalatait? Milyen a személyzet, mennyire rugalmasak a testhelyzetekkel, és hagyják az apát is a babával lenni?

Hogy lehet azt feldolgozni, hogy màr nem lesz több gyereked?

A kérdés azokhoz szól, akik még szeretnének kisbabàt, de valamilyen ok miatt (pl.:betegség, anyagi ok,stb) màr nem tud többet vàllalni. Én még fiatal vagyok és egészséges, anyagilag is rendben vagyunk, de az egyik gyerekem sérült és emiatt nem vàllalunk több gyereket,...

Vajon mennyire befolyásolja bármi a szülés megindulását?

A kérdés kicsit összetettebb, mint elsőre tűnik. Igazából az érdekel, ki mit gondol erről. Vannak különböző praktikák, amiket szoktak javasolgatni (fűszerek, tonic, málnalevél tea, mellstimulálás, szex, lépcsőzés, stb.) És itt jön képbe, ami a kérdésem lényege...

Valaki mostanában igénybe vette Miskolcon a Megyei kórházban a VIP szobát?

Mi a véleményetek róla? Illetve hogyan működik? Ott aludhat a párom velem?

Császár után VBAC? Kinek mi a tapasztalat?

Sziasztok! Olyan édesanyák válaszait várom akiknek császármetszés után sikerült a következő szülésnek hüvelyi úton történnie. Kérem csak olyanok írjanak akik érintettek ebben a témában (akár velük megtörtént, akár közeli ismerősökkel vagy esetleg szülésznő is...

Akiknek a szülés nagy trauma volt, mennyi időbe telt feldolgozni?

Hosszas vajúdás után eljutottam a tolófájásokig, majd még egy órán keresztül szenvedtem, olyan fájdalmaim voltak azt hittem belehalok, de végül nem sikerült megszülnöm természetes úton, mert a köldökzsinór rá tekeredett a baba nyakára, így végül sürgősségi császár...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!