Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jósló fájással mennyi ideig...

Jósló fájással mennyi ideig érdemes zuhanyozni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Full tapasztalatlannak fogok tűnni, de vállalom. Negyedik babámat várom, jelenleg 35 hetes, 2 napos terhes vagyok. Mind 3 terhességem időben indult, spontán gyors szülések voltak. Most viszont bizonytalan vagyok. Napok óta sokat keményedek, és sokszor érzem azt a tipikus menstruációs fájdalmat. Ma hajnal óta görcsölgetek, nem látok benne rendszert, igazából egyik követi a másikat. Magnézium nem segített, a kérdésem az hogy mennyi ideig érdemes meleg víz alatt állni, ami eldöntheti hogy igazi fájás e vagy nem? Tudom buta kérdés, de nekem soha nem segített a meleg víz..de lehet csak azért mert nem időztem sokat alatta. :D A kórház 1 órányira.
2025. szept. 21. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én anno próbáltam először magnéziumot + pihenni, nem segített, nem múlt el. Aztán elmentem tusolni, 10 perc után csak erősebbnek tűntek, akkor tudtam hogy menni kell, mert nem fog elmúlni. Mire beértünk, addigra elkezdett nyílni a méhszáj is.
2025. szept. 21. 12:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Kb 20 percet álltam a zuhany alatt...igazából nem lett rosszabb...de jobb sem :/ Köszönöm neked a választ <3
2025. szept. 21. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy azóta?

2025. szept. 22. 19:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia :)

Szerencsére még egyben, de sokat görcsöl a hasam azóta is. Holnap megyek orvoshoz ez miatt. Addigis eszem a magnéziumot és igyekszem minél többet feküdni :)

2025. szept. 23. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta? Görcsöl még a hasad?
2025. okt. 7. 13:20

További kérdések:

Mik a tapasztalatok a veszprémi kórház szülészetéről?

Sziasztok! Van itt olyan, aki nemrég szült a veszprémi kórházban, és megosztaná a tapasztalatait? Milyen a személyzet, mennyire rugalmasak a testhelyzetekkel, és hagyják az apát is a babával lenni?

Hogy lehet azt feldolgozni, hogy màr nem lesz több gyereked?

A kérdés azokhoz szól, akik még szeretnének kisbabàt, de valamilyen ok miatt (pl.:betegség, anyagi ok,stb) màr nem tud többet vàllalni. Én még fiatal vagyok és egészséges, anyagilag is rendben vagyunk, de az egyik gyerekem sérült és emiatt nem vàllalunk több gyereket,...

Vajon mennyire befolyásolja bármi a szülés megindulását?

A kérdés kicsit összetettebb, mint elsőre tűnik. Igazából az érdekel, ki mit gondol erről. Vannak különböző praktikák, amiket szoktak javasolgatni (fűszerek, tonic, málnalevél tea, mellstimulálás, szex, lépcsőzés, stb.) És itt jön képbe, ami a kérdésem lényege...

Valaki mostanában igénybe vette Miskolcon a Megyei kórházban a VIP szobát?

Mi a véleményetek róla? Illetve hogyan működik? Ott aludhat a párom velem?

Császár után VBAC? Kinek mi a tapasztalat?

Sziasztok! Olyan édesanyák válaszait várom akiknek császármetszés után sikerült a következő szülésnek hüvelyi úton történnie. Kérem csak olyanok írjanak akik érintettek ebben a témában (akár velük megtörtént, akár közeli ismerősökkel vagy esetleg szülésznő is...

Akiknek a szülés nagy trauma volt, mennyi időbe telt feldolgozni?

Hosszas vajúdás után eljutottam a tolófájásokig, majd még egy órán keresztül szenvedtem, olyan fájdalmaim voltak azt hittem belehalok, de végül nem sikerült megszülnöm természetes úton, mert a köldökzsinór rá tekeredett a baba nyakára, így végül sürgősségi császár...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!