Hogyan működik a tervezett császárosok kezelése az állami kórházakban?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nekem pcs-m volt. A szemem miatt.
36.héten megmondták melyik nap reggel 7kor jelenjek meg.
39+4-re kaptam időpontot.
Reggel bementem a pakkommal, kivártam a sorom és műtöttek is.
Kapcsolódó kérdések:
valamelyik szomszédos országban fogadnának akár pénzért? hova érdemes menni?
2x már szültem, tolófájásoknál elfektettek, azonnal leálltak a fájások, infúzióra se jött vissza. Éreztem, hogy guggolva ment volna, de abba a kórházba nem engedték. Most jön a 3. és retregek emiatt a szüléstől, van olyan állami kórház ahol van opció gugolva szüléshez?
Próbálok felkészülni a szülésre. Nem vettem még igénybe felkészítő tanfolyamot, gondolkozom rajta. Első babánkat várjuk, eddig nincs bennem nagy félelem. Hogyan is lenne, még nem éltem át ezt a fájdalmat. Pszichésen próbálok ráhangolódni, sokat olvasok a témában,...
Függ attól, hogy van-e fogadott orvosom?
Illetve ha kiválasztottam a kórházat, hogyan működik ez az egész? Kell időpontot kérnem, ahova bemegyek es ezeket a dolgokat tisztázzuk? Egyáltalán ki az, aki ilyenkor fogad?
Gondolok itt mondjuk pl. a terminustúllépésre, vagy ha túl magas az utolsó hetekben a vérnyomás. Ezek miatt általában állami kórházban javasolják a terhespatológián történő elhelyezést a szülésig, de a magánkórházakban (ahol elvileg nincs fekvőbeteg osztály), mi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!