Császár után, akinek jelentkezett a spinális fejfájás,
,milyen érzésű fejfájás volt ?
Figyelt kérdés
Mikor jelentkezett ? Hol, hogyan fájt ? Milyen pózban fájt ? Mire enyhült ? Mi segített ? Meddig tartott ?
Köszönöm ha leírod
2025. nov. 7. 12:30
1/9 anonim válasza:
Nekem nem volt vészes, mert nem emelgettem a fejemet. Azután jelentkezett, hogy először felálltam. Nekem az ápolónő kávét ajánlott megelőzésként, hogy ne legyen rosszabb. El is múlt hamar. Nem nagyon emlékszem, milyen volt, de szédelgés rémlik.
2025. nov. 7. 12:45
2/9 anonim válasza:
Nekem borzasztóan fájt, nem hatott a kávé, kóla, gyógyszer sem. Egyedül akkor szűnt, amikor vízszintes helyzetben voltam (feküdtem), ahogy felültem megint fájt. 4-5 nap múlva kezdett fokozatosan enyhülni, de teljesen kb.2 hét alatt múlt el
2025. nov. 7. 13:18
3/9 A kérdező kommentje:
2.....nekem is igy faj ahogy leírod, fekve nem fáj, felállok vagy felülök akkor mintha fejbe vernének. Gyógyszer kávé talán enyhíti, de félek, hogy már így maradok. Ez miatt nem engednek haza kórházból sem.
2025. nov. 7. 13:30
4/9 anonim válasza:
Hasonlóan mint ahogy a kettes írta. :( Szedtem gyógyszert de nem használt. Benuront kaptam amúgy is a fájásokra.
2025. nov. 7. 14:18
5/9 anonim válasza:
Borzalmas volt, rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom. Csak összegörnyedve tudtam járni, különben ha kiegyenesedtem, akkor elhánytam magam a fájdalomtól. Csak fekvő helyzetben nem fájt, mikor le volt rakva a fejem vízszintesen. Nem használt rá semmi. Úgy másztam haza a kórházból, négykézláb mentem fel a második emeletre, sírtam, hogy meg fogok halni. Főleg a homlokom közepén fájt, az arcomba is kisugárzott. Nem kívánom senkinek. Egy hétig biztos elhúzódott.
2025. nov. 7. 17:22
6/9 A kérdező kommentje:
5....hát ez borzasztó, hogy ilyet kellett átélned.
Én is hasonlóan érzek, de nem ennyire brutálisan, nekem vannak olyan napszakok, amikor allva is kibírom.
Korházban kaptam rá infuziot plusz főztek egy jó erős kávét és 1 órán belül elmúlt. Remelem már vissza sem tér.
2025. nov. 7. 19:16
7/9 anonim válasza:
Mintha szétrobbant volna a fejem. Gyógyászati nem kaptam rá. Viszont a nővérek rengeteg kávét itattak velem. Nagyon sokat. Ami fura volt,mert a szívem miatt nem fogyaszthatok koffeint....
2025. nov. 7. 20:24
8/9 anonim válasza:
Én magánkórházban voltam,olyan volt mintha egy nagy szikla lenne a fejem búbján ami lefelé nyom,szörnyű volt. Kaptam rá epidurális vértapaszt( saját véremmel betapasztják azt a lyukat ahonnan szivárgott a gerincfolyadék). Azonnal elmúlt tőle.
29 hetes várandós vagyok, az utóbbi pàr hétben már harmadjára fordul elő hírtelen homályos, foltos látás fejfájással. Ez kb 20-30 percig intenzíven tart és utána szépen lassan vissza rendeződik. Mértem kozben vérnyomást 102-104 körül mozgott, illetve mértem cukrot is...
Mivel kezeltétek? Vérnyomásom rendben, 3 óránként próbálok enni, rengeteg vizet fogyasztok, ezért nem értem, hogy mi lehet ez. Két lánytestvérem van, egyiknél sem volt ilyen tünet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!