Program csaszart lehet"kerni"?sopronba

válasza:Magánkórházba mehetsz program császárt kérni.
Attól hogy privátba jársz terhesgondozásra, nem jelent semmit, mert a hálapénz eltörléséhez kapcsolódóan, a magán orvosod ott sem lehet a szülésednél, max ha véletlenül ő van ügyeletben.

válasza:Allamiban nem valaszthatod, valoszinuleg a termeszetes szulest fogjak eroltetni, de csaszaros elozmennyel nem fognak 18 orat hagyni vajudni, az fix. Az elso apro problemanal tolnak be a mutobe kb.
Maganorvoshoz hiaba mesz, nem szamit. Ha fixen csaszart akarsz, ahhoz magankorhazban kell szulnod.

válasza:

válasza:

válasza:3-as én is természetes szülés párti voltam, amíg odáig nem jutottam 😅 Nagyon kicsi nő vagyok, nem haladt a dolog egyáltalán, csak nyomatták az oxit, 2 lecsepegett. Kérdem én, az természetesnek számít, hogy minden eredmény nélkül 15 órán keresztül fájásokat generálnak valakinek? 2 adag oxi csepegett le. Ahelyett, hogy inkább a groteszk hasamra pillantva megbecsülték volna a gyermek méretét. Azonnal rájöttek volna, hogy 150 centisen nem fogok tudni megszülni egy 56 centis, 4100 grammos babát (még ha kicsit kevesebbet is mérnek, akkor se jön ki a matek). Elképesztően nehéz volt a terhesség vége. Járni nem bírtam, mert én nem tudom, hogy a hugyhólyagomat, vagy mimet nyomta, de nagyon sokszor belenyilalt a fájdalom ott lent. A feje beékelődve, a feneke a bordáim között úgy, hogy néha már muszáj voltam lejjebb nyomni szegényt, hogy fájdalom nélkül tudjak levegőt venni. És ez bizony elég feltűnően látszott a hasamon.
Csak a szerencsén múlt, hogy későn vették észre, nem repedt meg teljesen a burok. Mert ott bizony csontok törtek volna, vagy valamelyikünk ottmarad, ha nem császároznak meg.
Tudom, hogy vannak, akik nem értik, miért szeretne valaki császárt - én is közéjük tartoztam. Aztán itt vagyok most, és kövezzetek meg, de megnyugvást adna, ha már a tergesség során tudnám, császározni fognak. Rendesen gyomorgörcsöm van az újabb felesleges kínlasztás gondolatától, és remegek, ha arra gondolok, mi van, ha még úgy is erőltetik, és meghalunk. Trauma.

válasza:

válasza:Szerintem keress Facebookon olyan csoportot, amiben a konkrétan Sopronban szültek vannak, hogy lásd ott konkrétan hogy állnak a dologhoz.
Persze az a hivatalos álláspont, hogy nem kívánság műsor és csak akkor császároznak, ha nagyon indokolt, de a valóságban császáros előzménnyel sokan inkább azért küzdenek, hogy a második lehessen vbac. Azért császár után természetesen szülni pont nem kockázat nélküli, ebben valószínűleg van olyan kórház/orvos aki meghallgatja a kismamát és nem erőltet olyat, ami önmagában sem veszélytelen és az anya sem szeretné.
Ugyanez a faros szülés is. Van ahol lehet természetes úton is szülni faros babát, de ha anyuka nem akarja, akkor nem nagyon van olyan orvos aki azt mondaná, hogy márpedig nem császároz faros babával, kötelező megszülni...

válasza:

válasza:Szerencsere nem te vagy az orvos 9-es, ugyhogy mindegy, te mit csinalnal.
Ha 2 ev van a 2 mutet kozott, nincs akadalya papiron a vbac-nek.
Ezt persze az orvos felulbiralhatja barmikor, nezik a hegvastagsagot is, aztan dontenek. De alapvetoen term. szulesnek fog indulni a masodik, ha problemamentes a terhesseg, viszont nem hagynak tul sok idot a vajudasra.
Ha nem ugy halad a dolog, ahogy ok elvarjak, mindegy, hogy sikerulne-e a termeszetes, kb tolnak is a mutobe.
Szoval altalaban ezert lesz a masodik is csaszar, pedig lehet nem is indokolna ugy kulonosebben semmi.
További kérdések:
A kérdés azokhoz szól, akik még szeretnének kisbabàt, de valamilyen ok miatt (pl.:betegség, anyagi ok,stb) màr nem tud többet vàllalni. Én még fiatal vagyok és egészséges, anyagilag is rendben vagyunk, de az egyik gyerekem sérült és emiatt nem vàllalunk több gyereket,...
A kérdés kicsit összetettebb, mint elsőre tűnik. Igazából az érdekel, ki mit gondol erről. Vannak különböző praktikák, amiket szoktak javasolgatni (fűszerek, tonic, málnalevél tea, mellstimulálás, szex, lépcsőzés, stb.) És itt jön képbe, ami a kérdésem lényege...
Mi a véleményetek róla? Illetve hogyan működik? Ott aludhat a párom velem?
Sziasztok! Olyan édesanyák válaszait várom akiknek császármetszés után sikerült a következő szülésnek hüvelyi úton történnie. Kérem csak olyanok írjanak akik érintettek ebben a témában (akár velük megtörtént, akár közeli ismerősökkel vagy esetleg szülésznő is...
Hosszas vajúdás után eljutottam a tolófájásokig, majd még egy órán keresztül szenvedtem, olyan fájdalmaim voltak azt hittem belehalok, de végül nem sikerült megszülnöm természetes úton, mert a köldökzsinór rá tekeredett a baba nyakára, így végül sürgősségi császár...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!