Otthonszülés? Mi a menete?

válasza:

válasza:

válasza:Hát szerintem manapság nem igazán szülnek otthon.
Talán régen még volt némi realitása, de én hosszú évek óta nem hallottam senkit, aki otthon szülte meg a kisbabáját.
Ambuláns szülésről hamarabb hallok. Az érdekel esetleg?

válasza:És az otthonszülést azt elfogadták neked?
Nagyon bátor vagy egyébként, ha ezt bevállalod. Én nem merném.

válasza:Basszus sajnálom ezt a sok szörnyű tapasztalatot. Mondjuk az enyém is szörnyű, de nekem utána azonnal orvosi ellátás kellett a gyerekemnek, otthonról nem is tudom mi történt volna.
Viszont ahogy velünk ott bántak és az a hozzáállás az egyszerűen undorító volt.
Kapcsolódó kérdések:
Jelenleg úgy tűnik, hogy programozott császárral fog megszületni a kisbabám, ha nem változnak addig a dolgok. (Méhlepény elhelyezkedése miatt) Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan zajlanak a dolgok olyankor? Magán nőgyógyászhoz járok, tőle még nem tudtam megkérdezni,...
Lassan 36 hetes vagyok, és a szemeim miatt csak császárral szülhetek. A nőgyógyászom azt mondta először, amint meglesz a szemésztől a papír, azonnal nézünk időpontot, közel a 40. héthez, és beütemez császárra, valamint megbeszéljük, mi hogy lesz. Hát azóta se adott...
Minden érdekel, az előkészületek, maga a folyamat, meddig tart, utána meddig nem lehet felkelni, lehet-e fájdalomcsillapítót kérni, segit-e valaki pl a zuhanyzásban utána, stb?
Még csak az első trimeszterben járok, de nyilván már elkezdett foglalkoztatni a kérdés, hogy hol fogom majd ősszel megszülni a gyermekemet. Természetesen az orvosomat is kérdeztem erről (magánpraxisban), de egyelőre leszerelt annyival, hogy valószínűleg lesznek...
Az orvosom Debrecenben rendel magán úton is viszont a Klinikán is ott van tb alapú rendelèse. (Dr. Orosz Gergő) Én mindig a magánba jártam,viszont nem szeretnèk nála szülni. Ez úgy nez ki hogy ha beindul a szülés akkor az ügyeletes orvosnál fogok szülni? De mi van...
Sziasztok tapasztalt anyukákat szeretnék kérdezzni hogy mi a tervezett császár menete Pl: hogy kell időpontot kérni stb. Annyit tudok hogy a 38.héten fognak megcsászározni (nincs fogadott orvosom)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!