Akik mostanában szültek az Uzsoki kórházban milyen tapasztalataitok voltak? Megvoltatok elégedve?

válasza:Én mind a két gyerekemet ott szültem. 3 éve és 1 éve, pont decemebrer elején.
Én nagyon megvoltam elégedve. Az elsőnél egy nagyon pattogós, katonás stílusú szülésznőm volt, de a jó értelemben. Rám szólt amikor kellett, vígasztalt, jó tanácsokkal látott el, bíztatta a férjem és még mosolygós fejecskét is kaptam a branülőm ragtapaszára tőle :)
A doktornő mind a kétszer ugyan az a kedves, fiatal doktornő volt, odafigyelve varrt össze, mindig szólt, hogy ne haragudjak de fájni fog egy kicsit, már csak kicsit tartsak ki, ügyes vagyok, jól csinálom.
A kisfiammal egy 4 ágyas szobában voltam édes kettesben, az óriási mázli volt.
A kislányommal 2 ágyasért fizette., de szerintem nem éri meg. Így is úgy is lesz szobatárs, lesz ott kisbaba.
Én személy szerint nagyon megbántam a kétágyast, mármint, hogy fizettem érte.
Zavart, hogy a babám sokat sírt és zavarja a szobatársam aki szintén a nyugiért fizetett, zavart szegény szobatársam. Császáros lett szegény és éjszaka jöttek a nővérkék talpra állítani, fürdetni. Pont amikor nagy nehezen elaludt a babám is meg én is.
Szóval ennek fényében válaszd a két ágyast.
A kaja az sima kórházi étel volt, nekem minden ízlett, egyedül a májas ételt nem ettem meg, mert nem szeretem a májat.
Ha nem diétázol, akkor vigyél magaddal pici sót az ételekre.
De ha érzed magadban a boogiet akkor lemehetsz a büfébe, vagy kérhetsz be ételt a családtagjaidtól.
A fürdök tiszták.
Az ágyak távirányítója néha más elképzelés szerint működött, mint ahogy én elképzeltem, de ha rájöttem a működésükre akkor jó volt.
A laktációs tanácsadó hölgy is nagyon kedves, figyelmes, mindig minden kérdésre valaszolt, igyekezett mindenben segíteni.
A babafotós csajok a kórháztól független személyek, ha nem szeretnél babafotót, akkor legyél nagyon határozott, mert én masodjára egy nagyon levakarhatatlan túl lelkes, nyomulós csajszit kaptam ki.
További kérdések:
Sziasztok! Van itt olyan, aki nemrég szült a veszprémi kórházban, és megosztaná a tapasztalatait? Milyen a személyzet, mennyire rugalmasak a testhelyzetekkel, és hagyják az apát is a babával lenni?
A kérdés azokhoz szól, akik még szeretnének kisbabàt, de valamilyen ok miatt (pl.:betegség, anyagi ok,stb) màr nem tud többet vàllalni. Én még fiatal vagyok és egészséges, anyagilag is rendben vagyunk, de az egyik gyerekem sérült és emiatt nem vàllalunk több gyereket,...
A kérdés kicsit összetettebb, mint elsőre tűnik. Igazából az érdekel, ki mit gondol erről. Vannak különböző praktikák, amiket szoktak javasolgatni (fűszerek, tonic, málnalevél tea, mellstimulálás, szex, lépcsőzés, stb.) És itt jön képbe, ami a kérdésem lényege...
Mi a véleményetek róla? Illetve hogyan működik? Ott aludhat a párom velem?
Sziasztok! Olyan édesanyák válaszait várom akiknek császármetszés után sikerült a következő szülésnek hüvelyi úton történnie. Kérem csak olyanok írjanak akik érintettek ebben a témában (akár velük megtörtént, akár közeli ismerősökkel vagy esetleg szülésznő is...
Hosszas vajúdás után eljutottam a tolófájásokig, majd még egy órán keresztül szenvedtem, olyan fájdalmaim voltak azt hittem belehalok, de végül nem sikerült megszülnöm természetes úton, mert a köldökzsinór rá tekeredett a baba nyakára, így végül sürgősségi császár...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!