Kinek hogy indult a szülés? Milyen napszakban?
Bocsi, tudom, hogy van egy pár ilyen kérdés. De htha vannak azóta friss élmények is.
Ma toltottem a 40+1 hetet, kezdek türelmetlen lenni.
Orvosom azt mondta, hogy 1 hetet várunk arra még hogy magától meginduljon.
Sokat olvastam, hogy éjszaka indul meg a legtöbb, de láttam, hogy sokmindenkinek napközben indulnak a fajasok. Vagy folyik el a magzatviz.
Én már inkább túl lennék rajta, és a kisfiammal lennék .
Tegnap óta egész nap kemenyedett a hasam, bíztam benne hogy éjszaka megindul. De jót aludtam. 😃

válasza:Hajnalban.
Egy vasárnapi napon hajnali 5 körül ébredtem a fájásokra. Még csak kb. 15 percenként jöttek, és még csak durva menstruációs görcs szerűek voltak, de ahhoz pont elég fájdalmasok, hogy felébredjek rá és ne tudjak aludni.
Mondom ez volt vasárnap hajnalban, és kedd délelőttre lett meg a baba, azaz az indulástól még több, mint 2 nap volt.

válasza:

válasza:

válasza:1. gyerek: reggen 7- körül burokrepedés, kiírt dátum
2. gyerek: este 10-kor 5 perces fájások, a kiírt dátum után egy héttel
3-4. gyerek (ikrek) délután 2-kor erös fájások, a dátum elött 10 nappal
mindegyik spontán indult

válasza:

válasza:

válasza:Az első...reggel 7kor folyt el a magzatvíz minden fájás nélkül és 10:22re meglett.
A második...este 23kor folyt el és 3:14re lett meg.

válasza:

válasza:

válasza:40+2 hetesen reggel fél 7-kor ébredtem egy fura "pattanásra" a hasamban és abban a pillanatban húzta is a görcs (6-7 perces fájásokkal folytatódott), majd elkezdett folyni a magzatvíz. Este 6 előtt lett meg a baba.
Előtte hetekben voltak már jóslók, a szülés előtti napon a vizsgálat során mondta a doki, hogy már puhul a méhszáj, de aznap nem éreztem semmi különöset.
További kérdések:
A kérdés azokhoz szól, akik még szeretnének kisbabàt, de valamilyen ok miatt (pl.:betegség, anyagi ok,stb) màr nem tud többet vàllalni. Én még fiatal vagyok és egészséges, anyagilag is rendben vagyunk, de az egyik gyerekem sérült és emiatt nem vàllalunk több gyereket,...
A kérdés kicsit összetettebb, mint elsőre tűnik. Igazából az érdekel, ki mit gondol erről. Vannak különböző praktikák, amiket szoktak javasolgatni (fűszerek, tonic, málnalevél tea, mellstimulálás, szex, lépcsőzés, stb.) És itt jön képbe, ami a kérdésem lényege...
Mi a véleményetek róla? Illetve hogyan működik? Ott aludhat a párom velem?
Sziasztok! Olyan édesanyák válaszait várom akiknek császármetszés után sikerült a következő szülésnek hüvelyi úton történnie. Kérem csak olyanok írjanak akik érintettek ebben a témában (akár velük megtörtént, akár közeli ismerősökkel vagy esetleg szülésznő is...
Hosszas vajúdás után eljutottam a tolófájásokig, majd még egy órán keresztül szenvedtem, olyan fájdalmaim voltak azt hittem belehalok, de végül nem sikerült megszülnöm természetes úton, mert a köldökzsinór rá tekeredett a baba nyakára, így végül sürgősségi császár...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!