Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után 2 hónappal...

Császár után 2 hónappal kezdhet szétválni a heg ? Szúrkáló érzés egy pontban...

Figyelt kérdés
2 hónapja szültem császárral, ez volt a l 2.csm. A 2.terhességemet hegsérvvel hordtam ki (niche), néma hegszétválásom volt, ami már a csm alatt derült ki, azon kívül más komplikácio nem volt. A 6 hetes kontrollon a doki mondta, hogy rosszul forrt össsze a vágás, ugyan azon a helyen megint, ahol az előző niche volt. 1 hónap múlva kell újra mennem hozzá. A gyerekágyi vérzésem már talán elmúlt, 7 hétig volt. Most második napja hogy érzek ilyen szúrkáló érzést a bal oldalamon, a hegem vége alatt, ott ahol szerintem a niche van. Mit jelent ez ? Vállhat szét a heg ? Vagy gyógyulhat, azért szúrkál ? Már úgy félek, hogy valami történik hirtelen, hogy kilyukad teljesen a méhem és a hasüregembe elvérzek.
jan. 4. 09:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább gyógyul. Ha szét is válik akkor sem fogsz elvérezni, de ha megnyugtat nyugodtan menj be egy köztes vizsgálatra.
jan. 4. 09:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem nyugtat meg hogy gyógyul a heg, akkor ügyelet, kórház.
jan. 4. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Csaszar utani 7.napon csipo, egeto erzes?

Mar tok jo volt a sebem, nem faj, siman jovok megyek, erre a 7.napon oldalt, a seb korul de nem kifejezetten a seb, eget, csip, szornxu erzes. Nem tjdom eldonteni h olyan mintha a borom lenne(ez lenne a jobb verzio) vagy mintha a belso varratoknal. Erzett mar vki ilyet? Ez normalis?

Császár utáni szúró érzés a hüvelyben?

11.-én volt a császárom és ilyen szúró érzést érzek tegnap óta a hüvelyemmél néha picit mintha talán viszketne is de inkább szurdogál. Tegnap óta van viszont az is,hogy vissza tért a gyermekágyi vérzés is mert a héten egyáltalán nem is volt amúgy. Nem áztat át betétet...

Milyen érzés a férjöltés? Honnan lehet tudni, hogy csináltak?

8 napja szültem, egy icipici repedésem volt. 2 férfi orvos volt bent a szülés végén, mert épp műszakváltás volt. Varrás előtt az egyik orvos odamondta halkan a másik orvosnak valami ilyesmit, hogy ha jófej akarsz lenni, akkor odavarrsz egy kis extra bőrt is. Vagy...

Milyen érzés a jósló fájás? Milyen,ha beindul az igazi vajúdás?

36 hetes vagyok, első baba! :) Milyen tüneteitek vannak? A baba befordult, és fáj ott lent,ha mozog.

Milyen érzés a fájás? Menstruáció jellegű? Vagy hasmenés? Vagy teljesen más?

Első babás terhes vagyok, a 39.hétben járunk. Pár napja menstruáció jellegű rendszertelen görcseim vannak, viszont ma hajnalban átalakult, jobban fáj, nem úgy mint a menstruáció, hanem mint egy komolyabb gyomorrontás, voltam párszor WC-n viszont már ha jön a fájdalom,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!