Császár után 2 hónappal kezdhet szétválni a heg ? Szúrkáló érzés egy pontban...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mar tok jo volt a sebem, nem faj, siman jovok megyek, erre a 7.napon oldalt, a seb korul de nem kifejezetten a seb, eget, csip, szornxu erzes. Nem tjdom eldonteni h olyan mintha a borom lenne(ez lenne a jobb verzio) vagy mintha a belso varratoknal. Erzett mar vki ilyet? Ez normalis?
11.-én volt a császárom és ilyen szúró érzést érzek tegnap óta a hüvelyemmél néha picit mintha talán viszketne is de inkább szurdogál. Tegnap óta van viszont az is,hogy vissza tért a gyermekágyi vérzés is mert a héten egyáltalán nem is volt amúgy. Nem áztat át betétet...
8 napja szültem, egy icipici repedésem volt. 2 férfi orvos volt bent a szülés végén, mert épp műszakváltás volt. Varrás előtt az egyik orvos odamondta halkan a másik orvosnak valami ilyesmit, hogy ha jófej akarsz lenni, akkor odavarrsz egy kis extra bőrt is. Vagy...
36 hetes vagyok, első baba! :) Milyen tüneteitek vannak? A baba befordult, és fáj ott lent,ha mozog.
Első babás terhes vagyok, a 39.hétben járunk. Pár napja menstruáció jellegű rendszertelen görcseim vannak, viszont ma hajnalban átalakult, jobban fáj, nem úgy mint a menstruáció, hanem mint egy komolyabb gyomorrontás, voltam párszor WC-n viszont már ha jön a fájdalom,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!