Csaszar utani 7.napon csipo, egeto erzes?
Mar tok jo volt a sebem, nem faj, siman jovok megyek, erre a 7.napon oldalt, a seb korul de nem kifejezetten a seb, eget, csip, szornxu erzes. Nem tjdom eldonteni h olyan mintha a borom lenne(ez lenne a jobb verzio) vagy mintha a belso varratoknal.
Erzett mar vki ilyet? Ez normalis?

válasza:Persze ha meg azt irtam volna h bementem megnezetni akkor az lenne h miert futkosok be minden aprosagert….
A legkevesbe se a kerdesre valaszoltal

válasza:Ilyet én is éreztem. Akkor azt hittem hogy sokat keltem a babához, sokat “ugráltam”.
9 hónapja szültem néha még van hogy csíp a hegem. Én így hívom. Ritkán van és szerintem időváltozástól.
De ha neked nagyon fáj, akkor inkább menj orvoshoz, járj utána nehogy baj legyen.
Mivel nekem csak párszor volt én betudtam megerőltetésnek, most meg időváltozásnak.
Inkább nézeds meg, ne restellj dokihoz menni. Ha meg beszól valamit , akkor ne hagyd magad. Ezért fizeted a tb-t.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2 hete volt a császárom. 11,5kg-os a 2 évesem, és az előbb picit kissé muszáj voltam megemelni:( egyedül vagyok itthon őt is el kell lássam valahogy. Lehet baj ilyenekből?
11.-én volt a császárom és ilyen szúró érzést érzek tegnap óta a hüvelyemmél néha picit mintha talán viszketne is de inkább szurdogál. Tegnap óta van viszont az is,hogy vissza tért a gyermekágyi vérzés is mert a héten egyáltalán nem is volt amúgy. Nem áztat át betétet...
Sziasztok! 4éve volt egy császármetszésem fertőzés miatt. Jelenleg 32hetes terhes vagyok GDM-es ami a 20.hét óta van jelen. Diétázom viszont néha elég magas cukrokat mérek. Ezt jeleztem a dokinak, aki annyit mondott, hogy az nem gond. Akkor van baj ha folyamatosan...
Tehát úgy értem ha valaki már szült egyszer, de nem szeretne még egyszer simán szülni kérhet császárt?
4-5 óráról van szó,amíg az őrzőben le voltam kékülve, és levegőért kapkodtam. Oxigént nem adtak. Teljes testemben remegtem,fulladtam,többször majdnem el is ájultam az oxigénhiánytól. Az ujjam annyira mozgott, hogy a rátett pulzoximéter folyamatosan leesett. Egyedül...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!