3 hete szültem császárral, az elmúlt 1 hétben már semmi vérzés nem volt, azonban tegnap és ma barna színű folyásom van, és enyhe menstruáció előtti érzés, félek hogy valami felszakadt belül, mikor érdemes dokihoz menni vagy sürgősségire?

válasza:Teljesen normális. 6-8 de akár 10.hétig is, jöhet mehet, kisebb nagyobb mennyiségű tisztulás.
Sőt 8.héten már menstruáció is lehet.
Akkor fordulj orvoshoz ha nagyon fáj a hasad, ha kellemetlen bűzös szagú a vérzés.

válasza:Ez ilyen ez a 6-8 hét. Nem egyforma intenzitású.
Ha valami felszakadna azt nagyon is éreznéd és nem is lenne kérdés hogy menj e orvoshoz. Hívnád is a mentőt.
Az egyik munkatàrsam emelt egy nagyot az első pár hétben, dőlt a vér. Nem volt eldöntendő kérdés hogy menjen e orvoshoz.

válasza:

válasza:

válasza:Az én császárom utáni vérzés:
1 hét erős vérzés, aztán abba maradt, jött a barnas folyás szerű, aztán megint piros, egyszer sok hogy orankent kellett betétet cserélni, aztán megint kb semmi, majdnem hogy 0. És ez így ment 6 hétig. Kerek 6 hét. Aztán 1 hónap múlva megjott a rendes menzeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Tegnap éjszaka belém élvezett.
Kettő hete késik a menstruációm,úgy voltam vele pár napot várok,de még azóta se jött meg. terhességi tesztem mind negatív.Szakrendelésre 3hét mulva kapok idöpontot,az nagyon messze van.Hasam egyfolytában feszül mióta késik,mintha meg akarna jönni. Megijedtem hogy akár...
Sziasztok! Január 6.án vettem be sürgősségi fogamzásgátlót, Ellaone-t. Azután időben, pontosan megjött a mesim, majd a rá következő is viszont az a mensi előtt 4 nappal voltunk együtt a párommal, de akkor is megjött, aránylag normálisan. Most viszont eléggé érzékenyek...
Januárban védekezés nélkül voltunk együtt a barátommal, ő nem élvezett el és szedtem be esemény utáni tablettát is. Ezt követően, ahogy kellett is, rá egy hétre megjött a menstruációm, így volt 22 napos a ciklusom. Az ez utáni ciklusom 29 napos volt, ez kicsit több...
Mikor érdemes terhességi tesztet végezni, ami már biztosan kimutatja az eredményt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!