Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3 hete szültem császárral, az...

3 hete szültem császárral, az elmúlt 1 hétben már semmi vérzés nem volt, azonban tegnap és ma barna színű folyásom van, és enyhe menstruáció előtti érzés, félek hogy valami felszakadt belül, mikor érdemes dokihoz menni vagy sürgősségire?

Figyelt kérdés
2025. nov. 7. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális. 6-8 de akár 10.hétig is, jöhet mehet, kisebb nagyobb mennyiségű tisztulás.

Sőt 8.héten már menstruáció is lehet.

Akkor fordulj orvoshoz ha nagyon fáj a hasad, ha kellemetlen bűzös szagú a vérzés.

2025. nov. 7. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen ez a 6-8 hét. Nem egyforma intenzitású.

Ha valami felszakadna azt nagyon is éreznéd és nem is lenne kérdés hogy menj e orvoshoz. Hívnád is a mentőt.

Az egyik munkatàrsam emelt egy nagyot az első pár hétben, dőlt a vér. Nem volt eldöntendő kérdés hogy menjen e orvoshoz.

2025. nov. 7. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 14 hétig tisztúltam. Azt hittem már soha nem marad abba. Doki látott, mindent rendben talált. Igaz nekem második terhesség alatt szétvált a belső hegem, sokszor éreztem erős fájdalmat a hasamban, olyankor nemtudtam felállni és megmozdúlni. Éreznéd, ha valami baj lenne
2025. nov. 7. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is elmúlt 2 hét után, majd visszajött hirtelen. Azt hittem, hogy menstruáció, de végül nem az volt. Nekem 2 hónap után jött meg.
2025. nov. 7. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én császárom utáni vérzés:

1 hét erős vérzés, aztán abba maradt, jött a barnas folyás szerű, aztán megint piros, egyszer sok hogy orankent kellett betétet cserélni, aztán megint kb semmi, majdnem hogy 0. És ez így ment 6 hétig. Kerek 6 hét. Aztán 1 hónap múlva megjott a rendes menzeszem.

2025. nov. 7. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Nőgyógyászati sürgősségi ambulanciára mehetek ezzel a problémával?

Kettő hete késik a menstruációm,úgy voltam vele pár napot várok,de még azóta se jött meg. terhességi tesztem mind negatív.Szakrendelésre 3hét mulva kapok idöpontot,az nagyon messze van.Hasam egyfolytában feszül mióta késik,mintha meg akarna jönni. Megijedtem hogy akár...

Meddig lehetnek mellékhatásai az esemény utáni fogamzásgátlónak?

Sziasztok! Január 6.án vettem be sürgősségi fogamzásgátlót, Ellaone-t. Azután időben, pontosan megjött a mesim, majd a rá következő is viszont az a mensi előtt 4 nappal voltunk együtt a párommal, de akkor is megjött, aránylag normálisan. Most viszont eléggé érzékenyek...

Szerintetek terhes vagyok?

Januárban védekezés nélkül voltunk együtt a barátommal, ő nem élvezett el és szedtem be esemény utáni tablettát is. Ezt követően, ahogy kellett is, rá egy hétre megjött a menstruációm, így volt 22 napos a ciklusom. Az ez utáni ciklusom 29 napos volt, ez kicsit több...

Esemény (sürgősségi) utáni tabletta utáni menstruáció? Terhességi teszt mikor?

Mikor érdemes terhességi tesztet végezni, ami már biztosan kimutatja az eredményt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!