Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A parkoló hely keresés a...

A parkoló hely keresés a kórházba , meg a kórházba csak 1 szobába van 1 db üres ágy a szülészeten ez azt jelenti, hogy sok baba születik, tele van a szülészet?

Figyelt kérdés
A 21. Századba is előfordul olyan eset, hogy a kismamán és a kispapán kívül a többi hozzá tartozó, rokon csak akkor tudja meg a baba nemét és nemét, ha a kismama meg szül? Szülésig, a kismama nem mondja meg, hogy milyen nemű babát vár, kit vár, mit vár?

jan. 9. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy front van. Vagy kicsi a kórház. Vagy a parkoló.

És igen, ritkán, de létezik ilyen. Most kezd is divatba jönni megint.

jan. 9. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor eppen abban az adott korhazban sok baba szuletik, igen, de ha a nagy kepet nezed, akkor amugy nem. Egyre csokken a szuletesszam.
jan. 9. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én szültem (8éve) annyira sok szülés volt, hogy nem is a gyermekágyra hanem a terhespatológia/nőgyógyászati osztályra (egyben van) tettek fel, mert a gyermekágyas részen nem volt hely, járhattam át szoptatni, de nem tudtak ott helyet csinálni🤷🏼‍♀️ (így az első nap nem is lehett velem a babám, másnap szabadult fel egy ágy, ahova átkerültem és velem lehetett). Mondták is, hogy a napokban nagy baby boom volt, pár évente van egy ilyen hullám, hogy 1-2 nap alatt rengeteg baba születik. Van amikor napokig egy baba sem, akkor pár nap alatt betelt az osztály.

A baba nemét meg megkérdezik, hogy akarják-e tudni, ha nem, akkor nem mondják el. Ismerek ilyet, aki nem szerette volna tudni, meglepetés volt neki is. Olyat is, ahol csak az apa meg az anya tudta, más rokon nem.

jan. 9. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen változó, hogy hány szülés van éppen. Amikor én befeküdtem a kórházba, egy nappal szülés előtt, egy baba volt az osztályon. Másnap legalább hárman szültünk, aztán amíg bent voltam három napig, az alatt is többen, lett vagy 8-10 baba.

A nemét általában tudni akarják, de most is van, aki nem. Húgom igaz 1999-ben született, de már akkor is meg tudták volna mondani, a szüleim azt mondták, legyen meglepetés. Olyan is biztos van, ahol a szülők tudják, de másnak nem mondják el.

jan. 9. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerekwm van mind meglepetes volt. Mindig elore mondtam a sokinak h nem akarom tudni fiu vagy lany.

Mind a haromnal nem tudom front vagy mi volt de olyan teli volt a szuleszet h csaszarral masnap hazakuldtek a 3ik gyerekkel h en mar rutinos vagyok menjek csak haza szepen 🤣 komolyan a nogyogyaszati osztalyon is anyukak fekudtek..

Az en elso szulesem alatt legalab 4en szultek meg aztan meg jo aokan jotzek. a tobbinel nem figyeltem csak arra h 1-2 nap es kulstek haza

jan. 9. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kevés a parkolóhely, az mondjuk bármi mást is jelenthet, mivel egy kórháznak általában nem csak szülészete van...
jan. 9. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Nagykanizsai korházban a szülészeten milyen háloinget adnak?

elől gomolosat vagy hátul kötöset? lehet alá huzni bugyit vagy valami melltartót vagy az tilos?

A kórházba a szülészeten a recepción adatfelvétel van, és mondani kell, hogy miért jöttünk?

Orvosnak is mondani kell, hogy szülni jöttünk? A recepciórol, rögtön vizsgáló, vagy szülőszoba? Recepción mikor kell beindult szülésnél, orvost és tolókocsit hívni?

A kórházba szülészeten valóban megsütik és megeszik a mélepényt?

Mondta haverom aki kórházba dolgozik, hogy megcsinálják mint a rántottát és hagymával milyen finom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!