A parkoló hely keresés a kórházba , meg a kórházba csak 1 szobába van 1 db üres ágy a szülészeten ez azt jelenti, hogy sok baba születik, tele van a szülészet?

válasza:Vagy front van. Vagy kicsi a kórház. Vagy a parkoló.
És igen, ritkán, de létezik ilyen. Most kezd is divatba jönni megint.

válasza:

válasza:Amikor én szültem (8éve) annyira sok szülés volt, hogy nem is a gyermekágyra hanem a terhespatológia/nőgyógyászati osztályra (egyben van) tettek fel, mert a gyermekágyas részen nem volt hely, járhattam át szoptatni, de nem tudtak ott helyet csinálni🤷🏼♀️ (így az első nap nem is lehett velem a babám, másnap szabadult fel egy ágy, ahova átkerültem és velem lehetett). Mondták is, hogy a napokban nagy baby boom volt, pár évente van egy ilyen hullám, hogy 1-2 nap alatt rengeteg baba születik. Van amikor napokig egy baba sem, akkor pár nap alatt betelt az osztály.
A baba nemét meg megkérdezik, hogy akarják-e tudni, ha nem, akkor nem mondják el. Ismerek ilyet, aki nem szerette volna tudni, meglepetés volt neki is. Olyat is, ahol csak az apa meg az anya tudta, más rokon nem.

válasza:Teljesen változó, hogy hány szülés van éppen. Amikor én befeküdtem a kórházba, egy nappal szülés előtt, egy baba volt az osztályon. Másnap legalább hárman szültünk, aztán amíg bent voltam három napig, az alatt is többen, lett vagy 8-10 baba.
A nemét általában tudni akarják, de most is van, aki nem. Húgom igaz 1999-ben született, de már akkor is meg tudták volna mondani, a szüleim azt mondták, legyen meglepetés. Olyan is biztos van, ahol a szülők tudják, de másnak nem mondják el.

válasza:3 gyerekwm van mind meglepetes volt. Mindig elore mondtam a sokinak h nem akarom tudni fiu vagy lany.
Mind a haromnal nem tudom front vagy mi volt de olyan teli volt a szuleszet h csaszarral masnap hazakuldtek a 3ik gyerekkel h en mar rutinos vagyok menjek csak haza szepen 🤣 komolyan a nogyogyaszati osztalyon is anyukak fekudtek..
Az en elso szulesem alatt legalab 4en szultek meg aztan meg jo aokan jotzek. a tobbinel nem figyeltem csak arra h 1-2 nap es kulstek haza

válasza:Kapcsolódó kérdések:
elől gomolosat vagy hátul kötöset? lehet alá huzni bugyit vagy valami melltartót vagy az tilos?
A szülészeten elfogadták az igazolást, amit vittetek?
Orvosnak is mondani kell, hogy szülni jöttünk? A recepciórol, rögtön vizsgáló, vagy szülőszoba? Recepción mikor kell beindult szülésnél, orvost és tolókocsit hívni?
Mondta haverom aki kórházba dolgozik, hogy megcsinálják mint a rántottát és hagymával milyen finom.
31 hetes kismama vagyok:) Julius24 vagyok kiírva első baba.
Ha igen hogy zajlik a menete?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!