36+5hkm vagyok. Tegnap este és ma délelőtt is a babám sorozatban “ütötte lefelé” a fejét ami szúró, hasító érzést okozott hüvelyemben. Másnak volt ilyen? Mikor indult meg a szülés?
Második baba. Első 40.hétre jött pontosan de a szülés megindulás estéjén ugyanezt csinálta.
Délelőtt védőnőnél voltam és tartósan 178bpm-et mért fetal dopplerrel.
Mondta itthon mikor nyugalomban vagyok akkor mérjem meg én is (nekem is van itthon). Nekem pihenés után 130-140kozott volt de most szorít az alhasam és faj a derekam.
Front lehet vagy egy “sima készülődés” vagy napokon belül szülök?
Akinek volt ilyen, megírná meddig húzta így?

válasza:

válasza:Nekem a másodiknál kb. a 34. héttől volt ilyen, párszor be is paráztam, hogy most indul meg, jaj mi lesz.. Végül 38+6 napra született 1 hónapja.
(Az első 36+5-re született, vele nem volt ilyesmi, 36+4 este a semmiből elfolyt a magzatvíz, aztán indult a buli.)

válasza:

válasza:Még mindig csinálja ezt a babád?
Egészen a szülésig ezt csinálják?
Kapcsolódó kérdések:
Rettenetesen félek, nem tudom, hogy mire számítsak. Mivel már most is brutál hangulatingadozásaim vannak, ki vagyok készülve, így nem tudom, hogy utána mi lesz, félek, hogy be fogja árnyékolni a legszebb pillanatokat. Érdekelne, hogy ti hogyan éreztétek magatokat a...
Nenezzetek bolondnak,de nagyon félek hogy nappal jön rám a szülés és senki nem lesz otthon.Azt olvastam hogy leginkább éjjel vagy hajnalban folyik el a magzatviz.Igaz lehet?Tudatlan első babas kismama vagyok
Első baba, nem tudom, mit kellene érez nem. Igazából már kb. 2 hete fájdogál néha a derekam, a hasam, legutóbb 38+5 hetesen nézték a méhszájat, akkor még teljesen zárt volt. Ma NST-re mentem, de szívhangot néztek csak, összehúzódásokat sem. A kórház viszont messze...
Nagyon elkeseredtem, mára vagyok kiírva, és eddig ez volt a legeseménytelenebb NST-m... semmi fájás, baba mondjuk már belassult, de szép a szívhangja, ha éppen megmozdul... Már azt mondta a nővérke, hogy mikor költözzek a kórházba... :( Volt valakinek esetleg olyan,...
Voltam délelőtt NST-n, mert már elmúlt a kiírt nap. Mondtam hogy 5perces gyenge fájások vannak. Meg se vizsgáltak, hazaküldtek, hogy menjek vissza ha erősek lesznek a fájások vagy elfolyik a víz. Ezek csak jóslók az orvos szerint.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!