Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36+5hkm vagyok. Tegnap este...

36+5hkm vagyok. Tegnap este és ma délelőtt is a babám sorozatban “ütötte lefelé” a fejét ami szúró, hasító érzést okozott hüvelyemben. Másnak volt ilyen? Mikor indult meg a szülés?

Figyelt kérdés
márc. 5. 14:06
 1/5 A kérdező kommentje:

Második baba. Első 40.hétre jött pontosan de a szülés megindulás estéjén ugyanezt csinálta.

Délelőtt védőnőnél voltam és tartósan 178bpm-et mért fetal dopplerrel.

Mondta itthon mikor nyugalomban vagyok akkor mérjem meg én is (nekem is van itthon). Nekem pihenés után 130-140kozott volt de most szorít az alhasam és faj a derekam.

Front lehet vagy egy “sima készülődés” vagy napokon belül szülök?

Akinek volt ilyen, megírná meddig húzta így?

márc. 5. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Normális ez az érzés. Nekem már a közepétől volt, mikor sétáltam. Azt hittem először, hogy hugyúti fertőzés. Neked is ahhoz hasonló, belehasító érzés? Valószínűleg nyom egy ideget.
márc. 5. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a másodiknál kb. a 34. héttől volt ilyen, párszor be is paráztam, hogy most indul meg, jaj mi lesz.. Végül 38+6 napra született 1 hónapja.

(Az első 36+5-re született, vele nem volt ilyesmi, 36+4 este a semmiből elfolyt a magzatvíz, aztán indult a buli.)

márc. 5. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem akkor csinálta ezt, amikor faros volt, valamikor 31-36 hetes között.(Előtte haránt, utána fejvégű.) Séta közben rendszeres eszébe jutott ezerrel taposni lefelé. Marha ciki volt, mert meg kellett állnom. Csak vártam összegörnyedve, hogy abbahagyja és közben reménykedtem, senki nem hívja rám a mentőket, mert olyan látványt nyújtok, mint akinek már tolófájások jönnek 😂 Simán kihúztam a végéig, tök zárt is voltam.
márc. 6. 00:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Még mindig csinálja ezt a babád?

Egészen a szülésig ezt csinálják?

márc. 26. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Holnap délelőtt lesz programcsászárom! Szeretnék tippeket kérni az első napokra?

Rettenetesen félek, nem tudom, hogy mire számítsak. Mivel már most is brutál hangulatingadozásaim vannak, ki vagyok készülve, így nem tudom, hogy utána mi lesz, félek, hogy be fogja árnyékolni a legszebb pillanatokat. Érdekelne, hogy ti hogyan éreztétek magatokat a...

Anyukák, mikor jött rátok a szülés? Délelőtt esetleg éjjel?

Nenezzetek bolondnak,de nagyon félek hogy nappal jön rám a szülés és senki nem lesz otthon.Azt olvastam hogy leginkább éjjel vagy hajnalban folyik el a magzatviz.Igaz lehet?Tudatlan első babas kismama vagyok

40+1 hetes vagyok. Délelőtt voltam NST-n, azóta folyamatos alhasi fájdalmat, derékfájást érzek, de nem "rendszeresen". Ez lehet a szülés jele?

Első baba, nem tudom, mit kellene érez nem. Igazából már kb. 2 hete fájdogál néha a derekam, a hasam, legutóbb 38+5 hetesen nézték a méhszájat, akkor még teljesen zárt volt. Ma NST-re mentem, de szívhangot néztek csak, összehúzódásokat sem. A kórház viszont messze...

Volt olyan valakinek, hogy délelőtt még semmi nem volt NST-n, de később mégis beindult a szülés?

Nagyon elkeseredtem, mára vagyok kiírva, és eddig ez volt a legeseménytelenebb NST-m... semmi fájás, baba mondjuk már belassult, de szép a szívhangja, ha éppen megmozdul... Már azt mondta a nővérke, hogy mikor költözzek a kórházba... :( Volt valakinek esetleg olyan,...

Mikor válnak jóslóból igazivá a fájások? Rendszeres 5 percesek délelőtt 9óta, de nem túl erősek.

Voltam délelőtt NST-n, mert már elmúlt a kiírt nap. Mondtam hogy 5perces gyenge fájások vannak. Meg se vizsgáltak, hazaküldtek, hogy menjek vissza ha erősek lesznek a fájások vagy elfolyik a víz. Ezek csak jóslók az orvos szerint.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!