Ez még gyermekágyi vérzés vagy már menstruáció?
4,5 hete, azaz pontosan 34 napja szültem természetes úton. Kb egy hete már csak barnás folyásom volt, tegnap már szinte semmi, ma pedig újra elkezdett nem sok, de rendes piros vér jönni és nem tudom mire vélni... Szerintetek?
Második baba. 5 napos koráig volt csak anyatejes, azóta vegyesen táplált, összesen napi kb. 7 órát szoptatok. Első babával a 6 hetes kontrollra épp elmúlt a barna folyás is és csak 5 hónap után jött meg, ő is vegyesen táplált volt. A ciklusaim 30-35 naposan voltak szülés előtt, azaz ahhoz, hogy ez most menstruáció legyen gyakorlatilag a szülés utáni napokban el kellett volna kezdenie érni a petesejtnek, amikor még kizarólagosan szoptattam kb 0-24. De az is fura hogy már kb elmúlt a vérzés és most újra kezdődik...

válasza:

válasza:

válasza:Orvos lenne képes csak megmondani.
Annó én felhívtam, hogy menjek, ne menjek, mert még vérzek. Azt mondta menjek, és ott mondta uh alapján, hogy pár nap és mensi is lesz, mert látja az érett petesejtet

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van valaki, aki velem hasonlót tapasztalt? 5 hete szültem természetes úton. Múlt hétvégén azt hittem elmúlik a vérzés, kezdett gyengülni, majd kedden vagy szerdán teljesen megszűnt. Ez tartott 1 napig, semmi vérzés és következő nap megint elkezdődött. Élénkpiros, kb...
5 hete szültem. A gyermekágyi folyásom már majdnem megszűnt, nagyon halvány színe volt már csak. Tegnap ugyanúgy kis mennyiségben, de élénk piros lett a folyás. Nehéz szülésem volt súlyos vérzéssel, utána altatásban méhtisztítás, méhnyakrepedés varrása és gátvarras...
Sziasztok. 4 hete szültem. A gyermekágyi vérzés jó három hétig tartott, fokozatosan szűnt meg az elmúlt napokba. Ma viszont újra vérzés jelentkezett, azonban ez jellegében, szagában inkább a menstruacios vérzésre emlékeztet, viszont nem sok. Szoptatok, de nagyon...
Pontosan 1 hónapja szültem, azóta is megvolt a gyermekágyi vérzés, de már csökkent a mennyisége és a színe is már halványabb kicsit sárgásabb volt. Pár napja görcsölget, fájdogál a hasam és a vérzés is több lett, ill. véresebb. Nem szoptatok, lehetséges, hogy ez már...
Hét hete szültem, már legalább három hete kimaradt a gyermekágyi folyásom, ma azonban véreztem (kis mennyiség, élénk piros vér). Voltam már a hathetes kontrollon, azt mondta a nőgyógyászom, hogy mivel szoptatok, nem valószínű, hogy rögtön menstruálni fogok. Szerintetek...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!