Szules utan verzik az ember ?fajdalommal is jar?

válasza:

válasza:

válasza:igen vérzik, majd váladékozik hetekig
emellett jelen van fájdalom mert húzódik össze a méh, a szülőutak kitágultak és vissza kell rendeződniük, esetleg sérültek, emelett ha volt esetleg gátsérülés stb az nem múlik el egyről a kettőre

válasza:Normál szülés és császármetszés után is vérzik hetekig. KB 6 hét alatt múlik el teljesen a vérzés.
Fájdalom a sima szülés után alig van, csak ülni és wc-zni kellemetlen 1-2 hétig, de egyáltalán nem vészes.
Császármetszés után, ahogy kimegy az érzéstelenítő brutális műtéti fájdalom van, főleg ha fel kell kelni az ágyból, de napról napra jobb és kB 2 hét múlva már teljesen el is múlik.
Kapcsolódó kérdések:
20 éves vagyok. Tegnap este például bal oldalon a mellkasom nagyon szúrt es egész a hatamig ereztem. Es kis szünetekkel egy pár percig folyamatosan beszurt. Utana a bal kisujjamon ereztem hogy zsibbad kicsit. A szuro érzés pár percen belül elmúlt es a zsibbadas is...
Vagy ez már csak az emberre jellemző "rossz újítás a természettől?
Szamomra az a nehéz hogy meg mindig nem hiszem el és nem tudom elfogadni hogy vége . Habár június végén kezdődött el a szakítás egy szünettel és július közepén szakítottunk végül 6 heten át folyamatosan beszéltünk szóval 13 napja mondta ki a végleges nemet . Amióta...
Borzalmas. Az amúgy nyugodt pocaklakó egész nap feszengett abban au időszakban mértem váltózó (jósló) fájásokat (10-7-5-7-10) nem rendszereződött. Aztán 4-5 óra szenvedés után lezuhanyoztam jobb lett. De az egész hasam fáj még mindig, és újra egyre erősebben. Volt...
Akkor tényleg igaz a Biblia ezen verse: Mózes I. könyve 3. rész Az asszonynak monda: Felette igen megsokasítom viselősséged fájdalmait, fájdalommal szűlsz magzatokat; és epekedel a te férjed után, ő pedig uralkodik te rajtad.
Az injekciótól kicsit félnék, mert nem szeretném, hogy utána hátfájásaim legyenek.Szerintetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!