Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan verzik az ember...

Szules utan verzik az ember ?fajdalommal is jar?

Figyelt kérdés
jún. 13. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Hát igen, ezt a gyakori kérdéseken kell megkérdezni...
jún. 13. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Igen

Nem

jún. 13. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Nem a vérzés helye fáj. Akit császároztak, annak sokáig a vágás fáj, kb minden mozdulatnál. Aki simán szült, annak a gátnál fáj, de az sokkal hamarabb regenerálódik. Nem a vérzés miatt fáj, ami fáj.
jún. 13. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

igen vérzik, majd váladékozik hetekig

emellett jelen van fájdalom mert húzódik össze a méh, a szülőutak kitágultak és vissza kell rendeződniük, esetleg sérültek, emelett ha volt esetleg gátsérülés stb az nem múlik el egyről a kettőre

jún. 13. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Normál szülés és császármetszés után is vérzik hetekig. KB 6 hét alatt múlik el teljesen a vérzés.

Fájdalom a sima szülés után alig van, csak ülni és wc-zni kellemetlen 1-2 hétig, de egyáltalán nem vészes.

Császármetszés után, ahogy kimegy az érzéstelenítő brutális műtéti fájdalom van, főleg ha fel kell kelni az ágyból, de napról napra jobb és kB 2 hét múlva már teljesen el is múlik.

jún. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Szívinfarktust össze lehet téveszteni más fájdalommal? Valaki aki esetleg tisztába van ezzel le tudna irni hogy valójában “mit is érez az ember”

20 éves vagyok. Tegnap este például bal oldalon a mellkasom nagyon szúrt es egész a hatamig ereztem. Es kis szünetekkel egy pár percig folyamatosan beszurt. Utana a bal kisujjamon ereztem hogy zsibbad kicsit. A szuro érzés pár percen belül elmúlt es a zsibbadas is...

2 hónapja ért véget az első komoly parkapcsolatom 2,5 év az óta nem érzem magam az igazinak. És persze tudom hogy ido idő és ez ugyan úgy igaz a...

Szamomra az a nehéz hogy meg mindig nem hiszem el és nem tudom elfogadni hogy vége . Habár június végén kezdődött el a szakítás egy szünettel és július közepén szakítottunk végül 6 heten át folyamatosan beszéltünk szóval 13 napja mondta ki a végleges nemet . Amióta...

Az egész pocakom fáj és kemény. Olyan szúró érzéssel mint mikor fut kifulladásig az ember és mellette erős gyomorrontasa lenne. Többi lent. Volt...

Borzalmas. Az amúgy nyugodt pocaklakó egész nap feszengett abban au időszakban mértem váltózó (jósló) fájásokat (10-7-5-7-10) nem rendszereződött. Aztán 4-5 óra szenvedés után lezuhanyoztam jobb lett. De az egész hasam fáj még mindig, és újra egyre erősebben. Volt...

Tényleg az ember az egyetlen élőlény a Föld-ön aki fájdalommal szüli gyermekét?

Akkor tényleg igaz a Biblia ezen verse: Mózes I. könyve 3. rész Az asszonynak monda: Felette igen megsokasítom viselősséged fájdalmait, fájdalommal szűlsz magzatokat; és epekedel a te férjed után, ő pedig uralkodik te rajtad.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!