Melyik hónapban születik általánosságban a legtöbb baba egyes országokban? Van erről statisztika és hogy mi az oka ha létezik ebben tendencia?
Figyelt kérdés
júl. 7. 18:50
1/7 anonim 

válasza:

válasza:A rendőrös vicc szerint szeptemberben. Mert az a 9. hónap.
2/7 anonim 

válasza:

válasza:Szeptemberben.
Két ünnep között ráérnek az emberek gyereket csinálni.
3/7 anonim 

válasza:

válasza:Nem lett vóna egyszerűbb beírni a keresőbe, vagy megkérdezni a mesterségest?
5/7 anonim 

válasza:

válasza:Nekem anyám anno azt mondta kora ősszel születnek sokan, ahogy 2-es írja karácsony, szilveszter. Milyen szép ünnep :D
6/7 anonim 

válasza:

válasza:Aug-szeptember, mert vagy az ünnepek előtt vagy az ünnepek miatt nagyobb kedve van az embereknek kisbabát vállalni... annak idején anyukám dec. 24-én tudta meg h terhes velem. Aug. 23-án születtem. :D Nyáron a meleg miatt nehezebben vagyik az ember szexre. De a nyaralás alatt is sok baba fogan. Idén májusban 7 ismerősöm lett anyuka. Ők valószínű a nyaraláskor fogantak. XD Nem is volt mind tervezve... az egyikük annyira ki volt bukva. Új munkahely, tök jól keresett, szerette a kollégáit... várt volna ezzel egy-két évet, közben 29 évesen ez tök jól jött, mert végig 30 év alatti anyák adómentességét élvezte. A 37. Héten szült meg, nem hitte hogy ez lesz, azon a héten lett volna még néhány adminisztrációs zárása a héten. Mivel semmi indikációt nem látott, hogy a 38. Hèt előtt kilépjen a munkából, így az utolsó pillanatig dolgozott. Este 6-kor feladott egy postát, másnap 00:23-kor már anyuka volt. Nem semmik a nők!
7/7 anonim 

válasza:

válasza:Magyarországon szeptemberben. Szeptember 9., egész pontosan. Ahogy írták, az ünnepeknek tulajdonítják. Érdekes, mert a legtöbb válást meg állítólag januárban adják be, szintén az ünnepekre hivatkozva, mert ők meg akkor mennek egymás agyára. Ezek szerint az emberek karácsonykor vagy gyereket csinálnak, vagy válnak 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Van bármilyen statisztika első szülés várható időpontjáról?
Valóban hamarabb jön elő első szülésnél?
35 év felett jobb szülni?
<---ez a cikk
Véleményeket szeretnék a Szent Imre kórházról, illetve javalsatokat, hogy ki melyik orvosnál szült, mennyire türelmesek, ki kit javasol? A kórház...
Magyarországon az átlan, ami a császármetszéseket illeti, elég magas, túlszárnyalja a nyugati országok számait. Ez engem megijeszt és azt erősíti meg bennem, hogy az orvosok nincsenek elég türelemmel és "hamar késhez nyúlnak". Éppen ezért ez az egyik első dolog, amit...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!