Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés előtti 1-2 nap...

A szülés előtti 1-2 nap mennyit mozgott a babád a korábbiakhoz képest?

Figyelt kérdés

júl. 12. 14:31
A kérdező szavazást indított:
Sokkal többet, mint általában.
Valamivel többet, mint általában.
Kb. ugyanannyit.
Kevesebbet.
Sokkal kevesebbet.
Nem tudom / nem emlékszem / nem figyeltem meg semmit.
Egyéb, kifejtem hozzászólásban.
11 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem, de szerintem kb.ugyanannyit, mert azt tudom, hogy én is olvastam, hogy olyankor már nem nagyon szoktak, meg, van, ahol számolni is kell. Nekem nem mondták, így nem számolgattam, de tudom, hogy átfutott az agyamon, hogy ez kamu, hogy nem mozognak annyit, már teljesen a végén vagyok és semmi különbség. Alapból nem lett volna biztos, hogy a vége, mert indításra mentem, de ahogy beértem, el is folyt a magzatvíz, úgyhogy egyébként is szültem volna.
júl. 12. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2x szültem,én semmilyen változást nem tapasztaltam.
júl. 12. 18:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanannyit mozogtak. Ami furcsa volt, hogy a kisebbik vajúdás közben is ficánkolt egyfolytában, ha épp nem volt fájás, a nagy nem.
júl. 12. 21:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor nem kutatom a jeleket, hogy beindul-e már... :D
júl. 13. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

#4! Hát, én 2 nappal előtte még elmentem egy tömegrendezvényre. Mivel már félidősen is óriás hasam volt, jól láthatóan előrehaladott állapotban voltam. Mindenki kérdezgette, mikor lesz a nagy nap? Mikorra vagyok kiírva? Mondtam, holnapután szülök. Na, mást se hallottam, mint hogy, á, biztos nem, én szülésznő vagyok/védőnő/bába nőgyógyász/javasasszony...😂Egy szóval mindenki nagyon képzettnek érezte magát és elmagyarázta A JELEKBŐL, hogy tuti, nem szülök mostanában. Mondtam, hát, pedig tuti, szülök, mivel indításra megyek. Mint írtam, másnap hipp-hopp, elfolyt a magzatvíz 😁

júl. 14. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Nyilaló fájdalom a méhszájban?

Sziasztok! 38 hetes terhes vagyok, igazából bármikor jöhet a baba. Pár napja az egész méhem több órán át fájt. Egész éjjel nem aludtam. Olyan volt mint egy nagyon erős izom láz. Szerencsére pont úgy jött ki, hogy délelőtt volt időpontom a nőgyógyászomnál. Közben a...

36.hetes terhes vagyok,mikor lesz a császár?

Margit kórház, Szülés, császár, programozott

Mi az esély egy jó szülésélményhez, ha nem tornázok?

Látom, hogy tiktok/insta várandósok hogyan tornáznak és ezdenek, készűlnek szülésre, de... Én mikor várandós lettem elhatároztam, hogy hasonlóan fogok tornázni, nyújtani, de talán 1-2 alkalommal sikerült. Mindjárt szülök, de semmit nem tettem ennek érdekében. Így nagy...

Valaki használt szülés elött Aniball-t vagy Epi-no-t?

Első baba miatt szeretnék érdeklődni. Valaki használta a kérdésben említett tágító eszközöket? Megéri az árát? Használ? Tényleg kisebb a sérülés mértéke ha "rágyúrunk" a szülésre? Akár szülésznők véleményére is kíváncsi vagyok a témával kapcsolatban.

Mit tegyek hogy hamarabb túl legyek rajta?

34 hetes vagyok. Itt a nyár közepén már nagyonnszenvedek. Lehet picit korai lenne de szeretnék már túl lenni a szülésen. Eleve GDM-s vagyok és azt mondták a dokik hogy 39.héten indítani akarják. Én nem akarom hogy indítva legyen, inkább mindent elkövetek, hogy magától...

Ez még gyermekágyi vérzés vagy már menstruáció?

4,5 hete, azaz pontosan 34 napja szültem természetes úton. Kb egy hete már csak barnás folyásom volt, tegnap már szinte semmi, ma pedig újra elkezdett nem sok, de rendes piros vér jönni és nem tudom mire vélni... Szerintetek? Második baba. 5 napos koráig volt csak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!