A jósló fájások ahogy jelentkeznek mennyi idő marad addig amíg beindul a szülés?
Figyelt kérdés
Most 36+2 napos leszek holnap és egyre gyakorik a jósló fájások,Mennyi lehet még hátra?Kibírhatom végig?Február 26-ra vagyok kiírva.2009. jan. 29. 23:02
1/3 anonim válasza:
Sokáig lehetnek jósló fájások. Szerintem kihúzhatjátok végig, sógornőmnek is voltak a 34 héten, azután a 38-dikra elmúltak, és a 40. hét végén indítottan szült.Ez egyéntől függ, nekem egyáltalán nem voltak. Sokat keményedett a hasam, de nem fájt egyáltalán.
2/3 anonim válasza:
Nekem a 37.héttől voltak jóslóim,40+4 naposan szültem.Nekem azt ajánlotta az orvosom,hogyha már kellemetlen vegyek egy ülőfürdőt.Nekem bevált!!
Könnyű szülést neked,és egészséges,szép babát!
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a jó kívánságokat!!!
Csak azért kérdeztem ezt,mert nem tudtam,hogy pontosan mennyi lehet még a jósló fájások és a szülés beindulása között.Még egyszer köszi!
2009. jan. 30. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!