Mennyire fájt a császár utáni első (majd a többi) felkelés?
Csatlakozom az utolsóhoz:)
Én utólag bántam, hogy nem kértem fájdalomcsillapítót mikor még el voltam zsibbadva de azt gondoltam, hogy nem lesz olyan rossz.Rosszul gondoltam :)
De túl lehet élni, az első felkelés bizony brutális volt, de utána minden következő egyre jobb és jobb, egyszer végülis elmúlik a fájdalom.
Én reggel 8.25-kor szültem, este 9 körül keltem fel zuhanyozni, aztán másnap reggeltől egész nap csak jöttem mentem, alig feküdtem.Rám is szólt a nővér, hogy friss császársebbel mit rohangálok én meg mondtam neki, hogy nem akarok otthon kínlódni vele, mikor már egy babát is el kell látnom.És igazam lett.5.napon délelőtt mehettünk haza, de addigra szinte semmi bajom nem volt.
Úgyhogy szerintem te is mozogj majd, amennyit csak tudsz és otthon már nem lesz gond!
Kitartás, megéri!
3 hónapos kiscsaj anyuja :)
Én a szülés után biztos voltam benne, hogy ezt nem lehet túlélni.
Annyira fájt, hogy majdnem elpusztultam.
Természetesen a fiam minden fájdalamat megér.
Most várom a másodikat, októberben születik,nagyon szeretném Őt természetes úton megszülni.
Úgy legyen!:)
Az első rettentően fájt, azt hittem szétnyílt a seb... a következő 2-3 nap is fájt, aztán egyre jobb lett. 1 hét után már nem fájt, csak érzékeny volt.
Második babámat 17 hónappal a császár után természetes úton szültem.
Boldog babavárást!
18 hónapos nagylány és egy 5 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!