Mitől lehet, hogy szülés után 5 hónappal vagyok és nagyjából másfél hete folyamatosan fáj két oldalt a hasam? Petefészkek környékén. Nem vagyok felfázva és nincs semmi egyéb betegségre utaló jel.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szülés után 6 nappal (császár) elmúlt a vérzésem, csak a szokásos folyásom volt. Majd másfél hétre rá újra vérezni kezdtem. Nem sok, de van. Ez belefér a 6 hetes felépülési időszakba?
31re vagyok kiírva,van aki hiszi van aki nem,mindegy én hiszek benne ki is ingázták többször,hogy vasárnap kijön a baba-nem egy ember tette és mindnek ugyan ez jött ki. Lehet már pszihésen is ezt programoztam,de a 10dikei héten nagy jóslókkal 5percesekkel mentünk be a...
35 hetes vagyok, baba feje beilleszkedve, hasam nagyon lent van, nyákdugó másfél hete távozott. Tényleg beindulhat a szülés hidegfront hatására?
Vagy lehet a fogamzásgátló (szoptatás alatt szedhető) tabletta miatt? Szülés után 3. hónapban megjött a menszim, de fogamzásgátló tablettát csak 4 hónapja szedek. Eddig nem volt semmi probléma, most viszont már második hónapja nem jött meg. Terhességi teszt negatív.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!