Szülés után nagyon izzadós lettem ez elmúlik? Vagy már így marad?
Figyelt kérdés
Nagyon kínos már itthon délelőtt is lezuhanyzok, polótváltok mert úgy érzem "büdi" vagyok...:( Mikor múlik el?
4,5 hós anyuka
2009. dec. 1. 18:45
1/7 anonim válasza:
Az én lányom 6 hónapos, és még mindig tart ez az izzadás... Bocs az offért, de a válaszra én is nagyon kiváncsi lennék, mert már nagyon elegem van ebből...
2/7 anonim válasza:
Júniusban szültem, tehát nyár volt. A lábam nagyon izzadt utána, pedig nem szokott. De nem tartott túl sokáig.
3/7 anonim válasza:
Egy éves múlt a lányom, de talán most kezd javulni, de még nem JÓ. Kitartás! Jó zuhizást!
4/7 anonim válasza:
1 éves a kisfiam, most már nem nagyon izzadok. Mióta kevesebbet szopizik, azóta javult a helyzet. A terhesség előtt kifejezetten fázós voltam, most meg egyáltalán nem.
5/7 anonim válasza:
Nekem 9 hónapos a fiam és talán most érzem azt, hogy kicsit javult a dolog. Én is izzadtam nagyon a szülés után, leírhatatlanul zavart engem is. A jó hír, hogy ezek szerint elmúlik, csak idő kérdése.:)))
6/7 anonim válasza:
Az első időkben nagyon izzadtam, aztán szépen lassan, fokozatosan alábbhagyott. Az első néhány hétben törülközőn kellett aludnom, annyira, és volt, hogy paplant kellett éjjel cserélnem. Aztán fél év alatt helyreállt minden.
7/7 anonim válasza:
A hormonok miatt amíg szopiztatsz addig ez így lesz,persze idővel csökkenni fog,ha már nem szoptatsz utána szűnik meg ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!