Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után nagyon izzadós...

Szülés után nagyon izzadós lettem ez elmúlik? Vagy már így marad?

Figyelt kérdés

Nagyon kínos már itthon délelőtt is lezuhanyzok, polótváltok mert úgy érzem "büdi" vagyok...:( Mikor múlik el?

4,5 hós anyuka

2009. dec. 1. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom 6 hónapos, és még mindig tart ez az izzadás... Bocs az offért, de a válaszra én is nagyon kiváncsi lennék, mert már nagyon elegem van ebből...
2009. dec. 1. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Júniusban szültem, tehát nyár volt. A lábam nagyon izzadt utána, pedig nem szokott. De nem tartott túl sokáig.
2009. dec. 1. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy éves múlt a lányom, de talán most kezd javulni, de még nem JÓ. Kitartás! Jó zuhizást!
2009. dec. 1. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
1 éves a kisfiam, most már nem nagyon izzadok. Mióta kevesebbet szopizik, azóta javult a helyzet. A terhesség előtt kifejezetten fázós voltam, most meg egyáltalán nem.
2009. dec. 2. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 9 hónapos a fiam és talán most érzem azt, hogy kicsit javult a dolog. Én is izzadtam nagyon a szülés után, leírhatatlanul zavart engem is. A jó hír, hogy ezek szerint elmúlik, csak idő kérdése.:)))
2009. dec. 2. 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első időkben nagyon izzadtam, aztán szépen lassan, fokozatosan alábbhagyott. Az első néhány hétben törülközőn kellett aludnom, annyira, és volt, hogy paplant kellett éjjel cserélnem. Aztán fél év alatt helyreállt minden.
2009. dec. 2. 18:01
 7/7 anonim válasza:
A hormonok miatt amíg szopiztatsz addig ez így lesz,persze idővel csökkenni fog,ha már nem szoptatsz utána szűnik meg ez a probléma.
2009. dec. 3. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!