Ti melyiket választanátok? Szülés előtt X héttel anyósék hozzátok költöztetése, h tudjanak vigyázni a nagyobbik gyerekre ha szülés megindul és férjjel szülés vagy egyedül szülés és majd max utána jöjjenek segíteni? (300 kb, itt semmi ismerős)
Ha jo a kapcsolatom anyosomekkal es nem zavarna az az x ido h itt lwgyenek akkor igen azt vallalnam h jojjenek es vigyazzanak a nagyra.
Ha a sajatomekbol indulok ki es tudom milyen a viszonyuk a lanyommal, h imadjak ot jol is bannak vele igy szivesen vennem ha addig eljonnenek. A ferjem meg bent tud lenni velem, es barmikor meg is latogathat, nem kell gyerekcsoszt kajtatni hiszen hozzam nem hozhatja be.
Dontsd el h milyen a kapcsolatotok ehhez. Ezen mulik az egesz.
Ez tényleg a kapcsolattól függ.
Nálunk a 36. héten anyukám jött egy hétre, boldogan unokázott a nagyobbal, és kicsit kipihente apámat és a tesóimat.
Utána apósom jött, végig itt volt, nekem nagyon nagy biztonságérzetet adott, hogy itt voltak. Ha bármi történt volna, a fiam jó helyen, jó kezekben lett volna.
Egyébként pont elugrott hozzánk hétvégére anyósom is, amikor beindult a szülés. A férjem vitt be a kórházba, öt perces fájásokkal, ködben nem szerettem volna én vezetni, így ismét apás szülés lehetett. A nagyfiút pedig boldogan kényeztette a papa-mama. :)
Tuti nem költöztetném hozzánk anyóst. :) :) AnyóséKAT pláne nem, azt hiszem meg is szülnék rögtön aznap...
Nálunk úgy volt, hogy együtt (azaz férjem és a fiam is) bementünk a kórházba (szerencsére nem kellett éjjel indulni, kihúztam reggelig 5-percesekkel), majd a vajúdás alatt a fiúk elmentek a férjem munkahelyére, a szülés idejére férjem bejött (kb egy óra hossza volt), addig a kollégái vigyáztak a fiunkra. Amikor hazamentünk a kórházból, aznap jött el anyukám és maradt egy hétig. Onnantól ment minden ahogy azelőtt, csak eggyel többen voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!