Egy kis vigasztalás?
Elnézést, nincs igazán kérdésem, csak kiborultam, panaszkodni szeretnék :)
Eddig tök jól viseltem a terhességet, nem igazán volt bajom, hormonálisan se borultam meg.
Mára vagyok kiírva, ma elszakadt a cérna... Az időjárás miatt (front?) pocsék a kedvem, be vagyok szarva a szüléstől, a gyerek nyom valami ideget, amitől mintha kést mártanának a nemiszervembe, lábaimba időnként.
Ha megmozdul, rohadtul fáj. Minden mozdulata. Feszül a hasfalam, szerintem már el se fér rendesen.
Szülésnek nem sok jele van.
Besokalltam, lehet, hogy most hisztis vagyok, de a fentiek egyszerre jöttek ki és tököm tele már :(
Én itt azt olvastam, hogy elvileg a szex beindítja a szülést.
De panaszkodj nyugodtan, sőt rám is írhatsz, nyugodtan panaszkodd ki magad. :)
Két napja még lett volna hozzá kedvem, de most annyira fáj, feszül a medencém, hogy nagyon nem. Most nem esne jól, ha az alvázamnál matatna bárki/bármi.
Bár lehet, hogy a prosztaglandin kellene... de a front miatt meg tömegnyomor lehet a szülészeten. Fene tudja, mivel járnék jobban, ha vár még pár napot, vagy ha most indulna be.
Na, már határozott is vagyok, haladok...
Szia!
Együtt érzek veled;csak annyi,hogy nekem kizárólag éjszaka fáj a derekam,de aludni is csak szinte ülve tudok(egyébként utálok párnán aludni,most meg kell kettő is,brr...)
Na,én meg a fogadott dokimon akadtam ki: hétfőn voltam ctg-n,38 hetes vagyok,Következő hét csütörtökre (!) kaptam tőle a következő időpontot úgy,hogy programozott császáros leszek,vagyis lennék.Tehát a 39.hét végére.Én akkor egy napig bőgtem,hogy addig nem marad bent a gyerek,mert sok baba a 38.héten megszületik; meg miért nem adott még erre a hétre legalább péntekre vagy következő hétfőre,ahogy eddig..
Aztán úgy voltam vele,hogy ha az éjszaka közepén beindul a dolog,felkeltem;aztán majd lesz valahogy.Legfeljebb sürgősségi lesz.Ettől függetlenül nekem most ez így a végére nagyon bizonytalanul jött le,de próbálok higgadt maradni.Ráadásul a kórháztól 1,5 órára lakunk(költöztünk terhesség alatt) és ezért is jó lett volna befeküdni pár nappal korábban.Szóval nekem meg ez jutott; "rettegés és bizonytalanság" :-) fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!