Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy kis vigasztalás?

Egy kis vigasztalás?

Figyelt kérdés

Elnézést, nincs igazán kérdésem, csak kiborultam, panaszkodni szeretnék :)

Eddig tök jól viseltem a terhességet, nem igazán volt bajom, hormonálisan se borultam meg.

Mára vagyok kiírva, ma elszakadt a cérna... Az időjárás miatt (front?) pocsék a kedvem, be vagyok szarva a szüléstől, a gyerek nyom valami ideget, amitől mintha kést mártanának a nemiszervembe, lábaimba időnként.

Ha megmozdul, rohadtul fáj. Minden mozdulata. Feszül a hasfalam, szerintem már el se fér rendesen.

Szülésnek nem sok jele van.

Besokalltam, lehet, hogy most hisztis vagyok, de a fentiek egyszerre jöttek ki és tököm tele már :(

2014. máj. 14. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Hisztizz nyugodtan.:))) Lesz ez még rosszabb is, de gyerek még nem maradt benn. Tévézz, olvass, pihenj.
2014. máj. 14. 16:20
 2/8 Mays ***** válasza:
Jaj szegenykem.... A vege az mar tenyleg kinlodas.,ezzel en is igy voltam...mar levegot is alig kaptam. Felkeleshez is segitseg kellett. Kitartas mar csak par nap. Probalj meg minel tobbet aludni utana ugysem tudsz
2014. máj. 14. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is nyűgös vagyok, igaz nekem még van pár napom a kiírásig, de nem reménykedek, mert az előző gyerekek sem jöttek korábban. Utálom a terhesség végét mindig irigykedtem azokra akik a 38.héten tudnak szülni :) Viszont én is csak annyit tudok mondani, hogy egyszer úgy is kijön az a baba. Mennyit hagynak egyébként ráhúzni?
2014. máj. 14. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Én itt azt olvastam, hogy elvileg a szex beindítja a szülést.

De panaszkodj nyugodtan, sőt rám is írhatsz, nyugodtan panaszkodd ki magad. :)

2014. máj. 14. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Szex nekem nem segített, mármint ami a szülésbeindítós részét jelenti, természetesen ettől még jó volt :D Szóval szerintem kényszerből ne csak ha egyébként is kívánod :)
2014. máj. 14. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Kitartás,elhiszem,hogy eleged van.Nemsokára kibújik! :)
2014. máj. 14. 16:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Két napja még lett volna hozzá kedvem, de most annyira fáj, feszül a medencém, hogy nagyon nem. Most nem esne jól, ha az alvázamnál matatna bárki/bármi.

Bár lehet, hogy a prosztaglandin kellene... de a front miatt meg tömegnyomor lehet a szülészeten. Fene tudja, mivel járnék jobban, ha vár még pár napot, vagy ha most indulna be.

Na, már határozott is vagyok, haladok...

2014. máj. 14. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Együtt érzek veled;csak annyi,hogy nekem kizárólag éjszaka fáj a derekam,de aludni is csak szinte ülve tudok(egyébként utálok párnán aludni,most meg kell kettő is,brr...)

Na,én meg a fogadott dokimon akadtam ki: hétfőn voltam ctg-n,38 hetes vagyok,Következő hét csütörtökre (!) kaptam tőle a következő időpontot úgy,hogy programozott császáros leszek,vagyis lennék.Tehát a 39.hét végére.Én akkor egy napig bőgtem,hogy addig nem marad bent a gyerek,mert sok baba a 38.héten megszületik; meg miért nem adott még erre a hétre legalább péntekre vagy következő hétfőre,ahogy eddig..

Aztán úgy voltam vele,hogy ha az éjszaka közepén beindul a dolog,felkeltem;aztán majd lesz valahogy.Legfeljebb sürgősségi lesz.Ettől függetlenül nekem most ez így a végére nagyon bizonytalanul jött le,de próbálok higgadt maradni.Ráadásul a kórháztól 1,5 órára lakunk(költöztünk terhesség alatt) és ezért is jó lett volna befeküdni pár nappal korábban.Szóval nekem meg ez jutott; "rettegés és bizonytalanság" :-) fel a fejjel!

2014. máj. 15. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!