Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dagadt, vizesedett a lábatok...

Dagadt, vizesedett a lábatok szülés után? Kaptatok rá valamit, vagy mitől múlt el?

Figyelt kérdés

Terhesség alatt nem vizesedtem. Hétfőn szültem császárral, már itthon vagyunk, ma reggelre bedagadtak a lábaim, főleg boka és térd. Mindkét lábam és tuti nem trombózis, mert arra évek óta szedek gyógyszert.

Nem szoptatok ugyan, de a háziorvosom nem ír fel rá látatlanban gyógyszert erre. És nem tudok elmenni hozzá már a héten (nem rendel).

Mit tegyek, ti mit tettetek, és mikor lett jobb a helyzet?

2016. márc. 10. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
A nőgyógyászt hívd fel, ne a háziorvost. Szülés utáni lábdagadás nem normális.
2016. márc. 10. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem vizesedtem terhesség alatt, de szülés után hatalmasra dagadt a lábfejem, főként szoptatás közben. Így volt vele a szobatársam is a gyermekágyon. Mindkettőnknek azt mondták, hogy normális és el fog múlni egy héten belül. Így is lett.
2016. márc. 10. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Én sem vizesedtem terhesség alatt, éjszaka folyt el a magzatvíz, délelőtt született meg a baba, és mire megszületett, teljesen feldagadt mindenem, arcom, karom, lábam. Kb. egy hét alatt teljesen elmúlt magától.
2016. márc. 10. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Szintén nem dagadtam terhesen, szintén császár volt, pár nap után csúnyán bedagadtam én is. Nem kell rá semmi, pár hét alatt fokozatosan elmúlt, szerintem jó 2-3 hét azért kellet, hogy teljesen elmúljon.
2016. márc. 10. 17:01
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
szia, én is császárral szültem. Előtte nem de utána nagyon bevizesedtem 2 hét volt kb. mire teljesen lement. Azt mondták császárosoknál előfordul, egyek sok fehérjét.
2016. márc. 10. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Én nem császárral szültem, de mégis hatalmasra dagadt a lábam. Nagyon ijesztő volt. Nőgyógyász csak lábpolcolást javasolt. Kb 2 hét volt mire elmúlt.
2016. márc. 10. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mélyvénás trombózisom volt. Amiket akkor javasoltak: polcold fel a lábadat, hogy a vénás rendszerben jobban vissza tudjon áramolni a vér és a nyirok. Fáslizás. Egyik lábról a másikra állás (pumpálás) nem túl gyorsan.
2016. márc. 10. 17:52
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Terhesség alatt nekem sem vizesedett, szülés màsnapján viszont--- A nővérek azt mondtàk hogy a tej termelődése miatt megkezdődött a víz visszatartás, pàr nap múlva elmúlt.
2016. márc. 10. 19:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! felhívtam a dokimat, mondta, hogyha nagyon aggódom, menjek be egy dopplerre, de szerinte csak polcoljam a lábam és csináljam, amiket a gyógytornász megtanított.
2016. márc. 11. 16:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Jelentem, tegnap este es ejjel 10-szer pisiltem sokat, reggelre a labaim ismet a regiek voltak.:) szulest koveto 5.napon
2016. márc. 12. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Megjöhet úgy is a menszes, hogy el sem múlt a folyásom császáros szülés után?

Császáros szülésem után most vagyok a 6 héten, múlthéten barnáztam már csak nagyon minimálisan, tegnap óta viszont erősebben (főleg mikor pisilek) vérzek. Élénkpirosan. Hívtam a dokimat, hogy mitől lehet, azt mondta, hogy valószínű megjött a menszeszem..de úgy, hogy el...

Mikor múlt el teljesen minden fájdalom a gátsebeteknél?

Az érdekelne, hogy mikor múlt el olyan mértékben, hogy már eszetekbe sem jutott, akármilyen tevékenységet csináltatok, hogy valami történt ott lent?

7 honapja szültem,4 honapja menstruálok! Viszont múlt hónapban nem jött meg lassan 3 hete. Mitől lehet ez?

Terhesség kizárva 2 negatív teszt! Miota nem jőtt meg görcsölök minden nap :( már tiszta ideg vagyok, jövőhét után tudok csak orvoshoz menni ha addig nem jön meg :/

Pont ma szültem 7 hete.2 hete múlt el a vérzés, de ma jelentkezett. Mi lehet ez?

Nem értem, hisz szoptatok. Ez már menstruáció lenne? Volt valaki hasonló cipőben? megijedtem!

Akik izzadékonyabbak lettek szülés után, mikor múlt el? Mit tehetnék? Már undorodom magamtól.

Több mint fél éve szültem, de lassan megőrülök. Folyamatosan melegem van, egész télen nem vettem kabátot, sőt legtöbbször még hosszúujjút sem, annyira melegem volt. Mióta jobb idő van, egy picike rövidnadrágban és topban vagyok itthon, az utcára pedig halásznadrágban...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!