Dagadt, vizesedett a lábatok szülés után? Kaptatok rá valamit, vagy mitől múlt el?
Terhesség alatt nem vizesedtem. Hétfőn szültem császárral, már itthon vagyunk, ma reggelre bedagadtak a lábaim, főleg boka és térd. Mindkét lábam és tuti nem trombózis, mert arra évek óta szedek gyógyszert.
Nem szoptatok ugyan, de a háziorvosom nem ír fel rá látatlanban gyógyszert erre. És nem tudok elmenni hozzá már a héten (nem rendel).
Mit tegyek, ti mit tettetek, és mikor lett jobb a helyzet?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Császáros szülésem után most vagyok a 6 héten, múlthéten barnáztam már csak nagyon minimálisan, tegnap óta viszont erősebben (főleg mikor pisilek) vérzek. Élénkpirosan. Hívtam a dokimat, hogy mitől lehet, azt mondta, hogy valószínű megjött a menszeszem..de úgy, hogy el...
Az érdekelne, hogy mikor múlt el olyan mértékben, hogy már eszetekbe sem jutott, akármilyen tevékenységet csináltatok, hogy valami történt ott lent?
Terhesség kizárva 2 negatív teszt! Miota nem jőtt meg görcsölök minden nap :( már tiszta ideg vagyok, jövőhét után tudok csak orvoshoz menni ha addig nem jön meg :/
Nem értem, hisz szoptatok. Ez már menstruáció lenne? Volt valaki hasonló cipőben? megijedtem!
Több mint fél éve szültem, de lassan megőrülök. Folyamatosan melegem van, egész télen nem vettem kabátot, sőt legtöbbször még hosszúujjút sem, annyira melegem volt. Mióta jobb idő van, egy picike rövidnadrágban és topban vagyok itthon, az utcára pedig halásznadrágban...
Elmúlik egyáltalán teljesen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!