Mennyit kellene adni?
Figyelt kérdés
Magánrendelésre járunk Nyíregyházára, hogy abban a kórházban szülhessek, nem oda tartozunk. A doki 10.000,- per rendelés. Félidőtől járok hozzá, eleinte 4, majd 3 hetente hívott, most 34. héttől hetente NST lesz. Nem állunk valami jól anyagilag, ezért félek megkérdezni, van-e tarifája. Hülyén jönne ki, ha azt mondaná 100.000,- de mi csak a felét tudjuk odaadni. Plusz dilemmám, ha császár lesz, kevesebbet vagy többet kell adni? (előző baba császáros, most néz utána hogyan vágták a méhemet)2016. jún. 21. 11:57
1/11 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy a magánrendelés 10x-ese a szülés tarifája általában.De sok orvos megmondja,ha rákérdeznek.
2/11 anonim válasza:
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy akármilyen kórházba beállítasz megindult szüléssel, nem küldhetnek el.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem akartunk kockáztatni, az első baba korabébi. Még jócskán járunk utógondozásra, nem akarnék 2 egymástól távoli kórházba járni. Meg neki nagyon jó az UH gépe, elsőnél elnagyolta a doki.
2016. jún. 21. 12:21
4/11 anonim válasza:
Szerintem 45-50 és 80 között valahol. Én simán szültem, én sem kérdeztem meg, mi 50et adtunk. Itt a keleti régióban azért nem olyan magas a tarifa ( magán x 10).
Ha császár, én szerintem akkor adnám a többet. Simánál 50 mondjuk.
5/11 anonim válasza:
4-sel egyetértek az árban, 50-100 között a reális tarifa. Nekem nem tervezett császár lett, eszem ágában sem volt emiatt többet adni, így se adtunk keveset (100). Hüvelynél is ezt akartuk adni, szerintem nem kell többet császárért se, semmivel nem több munka neki, sőt! A császár mindenestől fél óra, vajúdás-kitolás meg tart ameddig tart.
6/11 anonim válasza:
Nem kérdeztem rá. Adtam, amit tudtam. 40.000 Ft-ot adsz és kész.
7/11 anonim válasza:
Az elsőnél (más dokihoz jártam) 80.000 Ft-ot adtunk, 10.000 Ft volt egy vizsgálat.
Most máshoz járok, egyenlőre mi se tudjuk, mennyit adjunk, 12.000 Ft egy vizsgálat. Fogadtam szülésznőt (az első szülésem elég komplikált volt és sokat jelentett a szülésznő) is most, így ugye neki is kell adni. Mi a szülés után döntünk, hogy mennyire voltunk megelégedve.
Nyíregyháza szintén.
8/11 anonim válasza:
én 70-et adnék.
a császár amúgy általában több.
9/11 anonim válasza:
nekem is ennyi egy rendelés, és az orvos díja 120. bár emelte,első gyereknél még 80 volt. csak is ezért megyek hozzá,mert az első is nála volt. változóak nagyon az árak. nála császár és hüvelyi szülés is ugyanannyi,végülis fordulhat szülés végén is 1 perc alatt,hogy mégis császár kell, érdekesen jönne ki,ha benyögné egy orvos na akkor ez most több. az orvossal amúgy azt meg kell beszélni,hogy felfogadod, mert ha bemész szülni,behívják a szülésznők telefonon,ha ezt nem mondod neki előtte,váratlanul éri majd főleg éjszaka... normál esetben ilyenkor magától elmondja az orvos mennyi is,és eldöntheted felfogadod vagy sem. vagy van olyan is,mikor az orvos mondja,hogy adj amennyit gondolsz,ebben az esetben adtok amennyit tudtok/akartok.
10/11 A kérdező kommentje:
Azt még az SZTK-ban megbeszéltük, hogy nála szeretnék szülni, azóta hív magánba. Köszönöm a válaszokat. Igen, sok függ majd attól, hogy hogy zajlik a nagy nap. Sokat tett már értünk, odafigyel. Eddig nagyon szimpatikus, kedves. Szívből remélem, hogy nem csak a pénzt várja, nagyot csalódnék, de hát igyekszem két lábbal állni a földön. Volt szó a császárról, épp ő fogalmazott úgy, hogy neki az az egyszerűbb, de szüléspárti, az viszont már korábban kiderült.
2016. jún. 21. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!