Aki vett szülésre és az első napokra szoptatós hálóinget, hol vette?
Én a kínaiban vettem olyat ami két oldalra legombolható, mint a linkelt képen:
Árban sem volt drága. Valahol 2 és 3 ezer között volt. Én egy hálóinget vettem a kórházba, és mivel én inkább pizsi párti vagyok, halászgatyás pizsit vettem 2, aminek ugyan olyan a felső része mint a hálóinggé.
H&M-ben lehet hogy van olyan, ami tényleg szoptatós.
Viszont én sima gombolós hálóingeket vettem, hármat, bőven jó volt. Találtam is róla képet, ilyet vettem: [link]
Pár ezer Ft volt, de gondolom az nem segít, ha leírom, hogy Győrben hol vettem. :(
Én ezt vettem,mondjuk akkor 2999ft volt akcióban és piros. De én is pizsis vagyok. 1 számmal nagyobbat vettem hogy kényelmesen bírjak szoptatni.
Ha épp kimostam akkor pedig egy kivágott vékony pántú topban aludtam pizsinadrággal. Mondjuk azt jobban szerettem,csak télen hiába fűtünk,fagyos vagyok.
Sima elöl gombos rövid ujjú hálóingeket vettem (3 db), a KIK-ben, elég jó minőségű, pamut.
Már nem szopik a kicsi, de most nyáron is tudom használni.
A kórházba viszont régi darabokat vittem, amiket a nagyobbik fiamnál vettem évekkel ezelőtt.
Ezeket már haza sem hoztam, minden este kidobtam a használtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!