Külföldön élek, de szeretnék otthon Magyarországon szülni. Volt már valaki hasonló helyzetben? Van valakinek tapasztalata, hogy mi a procedúra, hogy tudjak otthon szülni az itteni (EU-s tagállam) biztosításra?

válasza:

válasza:Nem kell magánkórházba menni szülni ha a kérdező nem akar. Kell egy S2 nyomtatvány, ami a külföldi és a magyar(taj számod gondolom van) egészségügyi számodat összeköti ideiglenesen és a két tb hivatali szervezet egymás között elrendezi a ,,fizetést".Előre látható orvosi beavatkozásokhoz tökéletes a szülés is ilyen.
Nálunk rendben működött csak az eleje volt macerás mire rájöttünk mit kell kérni:)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
30 éves vagyok, van egy két és fél éves kislányom. Szoktam önkénteskedni, szeretek segíteni másokon. Mivel én már nem akartam több gyereket ezért bevállaltam, hogy petesejt donor leszek és így tudok segíteni olyanoknak, akiknek ez másképp nem sikerülhet. Decemberben...
13 hónapos kisfiam az elsö babám, sokat ringattam, a karomban aludt el. Viszont most már nagyfiú, így próbálom megtanítani neki az egyedül elalvást. Kiváncsi lennék más hogy csinálja. Elöre is köszönöm a válaszokat.
Magas életszínvonal, jó nyelvtanár, szeretet, bármit tudnék biztosítani, de ez egy dolog ugye, az megint más, hogy mi a törvény, és bár mindig is mozgatott a gondolat, hogy örökbefogadjak, ilyen mélyen még nem néztem utána, mit lehet és mit nem.
Úgy tudom azok vannak többségben, akik babát, vagy kicsit szeretnének. Valamint van a korra szabály, hogy x évvel idősebbnek kell lennem a gyermeknél?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!