Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vettem egy 2 db-os x-epil...

Vettem egy 2 db-os x-epil terhessegi gyorstesztet, ma kene megjonnie az eredmenyt lefenykepeztem, halvany pozitiv?!

Figyelt kérdés
[link]

2019. okt. 18. 17:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Igen.
2019. okt. 18. 17:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Szoval lehetek terhes?
2019. okt. 18. 17:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen,lehetsz! Ez halvány,de pozitív!
2019. okt. 18. 18:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, terhes vagy.
2019. okt. 18. 18:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Es biztos hogy ilyen koran is kimutatja a teszt? Sokan mondtak hogy az x epil nem valami megbizhato mert volt alpozitiv is
2019. okt. 18. 18:25
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Nincs olyan, hogy álpozitív. Azért lett pozitív a teszted, mert megtörtént a beágyazódás, így a tested elkezdte termelni a hcg hormont.

Olyan persze előfordulhat, hogy mégsem tapadt meg jól, és pár nap késéssel megjön majd a menstruációd illetve a teszt is negatív lesz akkor már, ez a kémiai terhesség, nagyon sok nőnél előfordul ilyen élete során, csak mivel nem tesztelnek minden hónapban a mensi előtt, így sokan nem is tudnak róla, ezért ajánlják, hogy várjuk meg a pár nap késést.

2019. okt. 18. 18:52
 7/13 anonim ***** válasza:
terhes vagy.
2019. okt. 18. 18:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek! :)
2019. okt. 18. 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Pozitív, de azért egy érzékeny teszttel nézd meg, az már szebb lesz. 🙂
2019. okt. 18. 19:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is pozitívnak látom, gratulálok! 😊
2019. okt. 18. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Tényleg 5 percig kell a vizeletbe mártani a Medi-Lab terhességi gyorstesztet? Akik használták tényleg megbízható ez a fajta teszt?

A betegtájékoztatón az van írva,hogy 5percig hagyjam a vizeletben.Kicsit furcsálom mert más teszteket max 30 másodpercig kell belemártani.Soha nem használtam még ezt úgy ajánlották.Előre is köszönöm a választ :)

Negatív gyorstesztet miért nem lehet mégegyszer használni?

Nem szeretném, csak érdekel, hogy még egyszer tényleg nem működik, illetve nem jelenik meg még egy csík, ha az illető terhes?

Ma délután csináltam egy terhességi gyorstesztet (Medi-labos) és elsőre 2 csíkos lett, hihetek e a tesztnek, vagy csináljak reggel újat?

A második halványabb de rendesen kivehető. A mentruációm késik, de nemrég elég nagy dózisú hormont kaptam ami bezavarhat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!