Vettem egy 2 db-os x-epil terhessegi gyorstesztet, ma kene megjonnie az eredmenyt lefenykepeztem, halvany pozitiv?!

válasza:

válasza:Nincs olyan, hogy álpozitív. Azért lett pozitív a teszted, mert megtörtént a beágyazódás, így a tested elkezdte termelni a hcg hormont.
Olyan persze előfordulhat, hogy mégsem tapadt meg jól, és pár nap késéssel megjön majd a menstruációd illetve a teszt is negatív lesz akkor már, ez a kémiai terhesség, nagyon sok nőnél előfordul ilyen élete során, csak mivel nem tesztelnek minden hónapban a mensi előtt, így sokan nem is tudnak róla, ezért ajánlják, hogy várjuk meg a pár nap késést.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
25 ös érzékenységű.
Mikor mutatja ki? milyen jo fajta?
A betegtájékoztatón az van írva,hogy 5percig hagyjam a vizeletben.Kicsit furcsálom mert más teszteket max 30 másodpercig kell belemártani.Soha nem használtam még ezt úgy ajánlották.Előre is köszönöm a választ :)
Nem szeretném, csak érdekel, hogy még egyszer tényleg nem működik, illetve nem jelenik meg még egy csík, ha az illető terhes?
A második halványabb de rendesen kivehető. A mentruációm késik, de nemrég elég nagy dózisú hormont kaptam ami bezavarhat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!