Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki járt-e már hasonló...

Valaki járt-e már hasonló cipőben? Alaphő:36,1 Nemvárt előtt 3 nappal vagyok,a ciklus 25.napján.Ébredési hő 2 tizeddel kevesebb,mint az előző napokon,ma reggel 36,6-ot mértem,eddig 36,8-36,9 között mozgott.Reménykedhetek még?

Figyelt kérdés

2021. febr. 9. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Ez a kérdés mintha már lett volna Kérdező a neved is egyezik🤔🤔

Már írtuk hogy tesztelsz és megtudod.A kérdés óta kb már a 28.cilkusnapodon lehetsz úgyhogy nem nagyon értem hogy miért nem tesztelsz ahelyett hogy kiírod ezt a kérdést aminek nem sok értelme van mert a hő az nem mindig ad támpontot egyébként.😉🤷‍♀️

2021. febr. 9. 09:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha lefele elindult a hőm, mindig megjött végül. Tizenpár éve mérem a hőm, egyetlen egyszer maradt fenn, mikor terhes voltam.
2021. febr. 9. 10:39
 3/4 A kérdező kommentje:
A kedves 1-es válaszolónak köszönöm a hozzászólását,nem gondolnàm,hogy jobban ismered a ciklusomat,mint én magam.Nyilvàn azért tettem fel a kérdést,mert eddig nem mértem az ébredési hőmet és nem tudtam mire vélni az ingadozást.Egyèbkènt negatív lett a tesztem és a ciklus 28.napján nemhogy csökkent,1 tizeddel emelkedett a hő.Szóval, ha nem végeztél orvosi egyetemet,akkor szerintem óvatosan nyilatkozz bármiről is.Senkinek nincs szüksége az ilyen jellegű hozzászólásokra.
2021. febr. 16. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
A 2-esnek köszönöm az emberi hangnemet.
2021. febr. 16. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Voltatok már hasonló helyzetben? Babát szeretnénk! A többi lent.

Voltam nőgyógyásznal ciklusom 21. napjan, mindent teljesen rendben talált volt ovulációm is (babat szeretnénk) . Már késik néhány napja valamint tegnap és ma is délelőtt kevés barna folyásom volt. És gyakran szúrakó érzésem van az alhasamban :( . Hormonvizsgálataim is...

Valaki hasonló helyzetben? December 27- én három napos menstruáció után a mai nap halvány pozitív teszt.. többi lent

Ezelőtt tettem már fel kérdést, egy nappal korábban jött meg, három napig, gyengébb is volt mint szokott,a hasszurka és a többi tünet nem múlt el. 4- én csináltam tesztet negatív lett, ma halvány pozitív... Totál nem értem már

Veletek is volt mar hasonló?

39 napja nem jött meg. Utoljára nov.28-an volt meg azota nem, 1x voltunk egyutt december kozepen védekeztünk tegnap előtti tesztem negatív. De viszont fel voltam fázva attol késhet ennyit?

Kinek volt ehhez hasonló tünete aki babát szeretett volna?

Sziasztok! Mivel elérkezettnek láttuk, belevágtunk a kisteso projektbe. December 5tol 9-ig tartott a mensi, 30-31napos ciklusom van, szinte mindig naprapontos. Mivel tudom mikor volt peteérésem( szurkalas bal oldalt, folyas csak akkor van nekem, az államnál mindig...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!