Valaki járt-e már hasonló cipőben? Alaphő:36,1 Nemvárt előtt 3 nappal vagyok,a ciklus 25.napján.Ébredési hő 2 tizeddel kevesebb,mint az előző napokon,ma reggel 36,6-ot mértem,eddig 36,8-36,9 között mozgott.Reménykedhetek még?

válasza:Ez a kérdés mintha már lett volna Kérdező a neved is egyezik🤔🤔
Már írtuk hogy tesztelsz és megtudod.A kérdés óta kb már a 28.cilkusnapodon lehetsz úgyhogy nem nagyon értem hogy miért nem tesztelsz ahelyett hogy kiírod ezt a kérdést aminek nem sok értelme van mert a hő az nem mindig ad támpontot egyébként.😉🤷♀️

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Voltam nőgyógyásznal ciklusom 21. napjan, mindent teljesen rendben talált volt ovulációm is (babat szeretnénk) . Már késik néhány napja valamint tegnap és ma is délelőtt kevés barna folyásom volt. És gyakran szúrakó érzésem van az alhasamban :( . Hormonvizsgálataim is...
Ezelőtt tettem már fel kérdést, egy nappal korábban jött meg, három napig, gyengébb is volt mint szokott,a hasszurka és a többi tünet nem múlt el. 4- én csináltam tesztet negatív lett, ma halvány pozitív... Totál nem értem már
39 napja nem jött meg. Utoljára nov.28-an volt meg azota nem, 1x voltunk egyutt december kozepen védekeztünk tegnap előtti tesztem negatív. De viszont fel voltam fázva attol késhet ennyit?
volt bkinek is ilyen tünete terhesen?Nagyon boldogok lennénk ha terhes lennék 😊
Sziasztok! Mivel elérkezettnek láttuk, belevágtunk a kisteso projektbe. December 5tol 9-ig tartott a mensi, 30-31napos ciklusom van, szinte mindig naprapontos. Mivel tudom mikor volt peteérésem( szurkalas bal oldalt, folyas csak akkor van nekem, az államnál mindig...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!