Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan néz ki a mell, amikor...

Hogyan néz ki a mell, amikor a nő várandós?

Figyelt kérdés

Elnézést kérek a kérdésért, de sokan írjátok, hogy sötét a bimbóudvar, meg mirigyes és satöbbi, de az mégis milyen?

Próbáltam keresni képet, de nem találtam sehol.

(nem kérek offolást, inkább normális válaszokat)

2010. aug. 17. 05:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Milyen változásokon megyünk keresztül?
2010. aug. 17. 05:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor terhes lettem, csak annyi történt, hogy olyan lett a mellem, mint menzesz előtt szokott lenni. Megduzzadt, érzékenyebbé vált, és ez így is maradt. A 3. trimeszterben kezdett el a rózsaszínes bimbóudvar sötétedni, inkább bordós-lilás színe lett. Ekkor jenet meg a hasam aljától egészen a gyomorszájig egy barna csík is, meg még egyéb kisebb változások (szőrszálak a köldököm felett például, barna elszíneződés a köldök körül), ami a hormonális változások miatt történik. A csík kivételével ezek szülés után elmúlnak, a kisfiam 8 és fél hónapos, a csík is sokat halványodott, de azrt még mindig jól látszik. Szép napot és boldog babavárást Neked (ha jól gondolom, terhes lehetsz, azért kérdezed:-))
2010. aug. 17. 06:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is pontosan ugyan úgy volt ahogyan előttem leírták. Nem sötétedett be előbb a mellbimbóm, csak a harmadik trimeszter elején. Viszont a barna csík a hasamom, már a 4ik hónaptól tátható volt, ami szépen a köldök felé vette az irányt a 30-32 hétre.
2010. aug. 17. 07:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem a + teszt után megnőttek megduzzadtak a melleim és nagyon meglátsottak az erek benne és a mellkasomon is.

Mondjuk tél volt nem voltam lesülve talán emiatt is látszott jobban..

Nekem nem barnult be a bimbóudvar maradt rózsaszinü

2010. aug. 17. 07:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem lett nagyobb a mellem viszont a mellbimbó szép lassan a duplájára nőtt és nagyon sötét barna lett.

Azóta megszületett a kisfiam és már kezd az eredeti állapota visszajönni.

2010. aug. 17. 07:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. aug. 17. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Menstruáció után jelentkező mell feszülés?

Kicsit több mint egy hete menstruáltam, 35. napra jött meg és 3 napig tartott. Előtte is volt, hogy 31 napra jött meg. De ez a mell feszülés elég furcsa. jelentkezhet ilyen hamar jele a terhességnek?

Ha a babótól fáj a mell akkor az mennyi idő elteltével kezdődik?

Folyamatos "fájdalom", vagy csak időnként? Nem nő "két nap alatt a kétszeresére", ugye, csak idővel?

A terhesség hanyadik hetében kezd fájni a mell, émelygés stb.?

Most kellene megjönnie 24.-én de még semmi mellfájás görcsölés ilyesmi nincs. Babát szeretnénk nem védekezünk ha nem jön meg csinálok egy tesztet, körülbelül a mellemnek és egyéb fajta terhességi tünetnek mikor kellene jönnie? köszönöm a válaszokat :)

Miért nem jön meg ha valakinek cisztája van?

Ma kéne megjönnie de még semmi. Közben az is lehet, hogy terhes vagyok. A höm 36,9 volt. Hányinger, szédülés, mell fájás. Tegnap még negativ volt a teszt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!