Szerintetek halvány pozitìv? Többi lent*
A menzimet vasárnapra nemvártam
Több tesztet csináltam szombat òta és nagyon lassan de erösödik
Lehet k
Késöi peteérésem volt vagy inkább a kémiai terhességre gondoltok?
Ovuláciòt a ciklus közepén neméreztem,de pròlkoztunk egész hònapban mert szeretnénk babát :)
Rakok fel képeket a tegnapi és a mai tesztröl*
Igen, halvány pozitív. A HCG szint kétnaponta duplázódik, tesztelni is úgy érdemes - bár ennyi pozitív után már nincs értelme ismételgetni. Különböző fajták is a tesztjeid, így nem is kéne hasonlítgatni őket.
A lényeg, hogy pozitív és most már bízz a legjobbakban. Meg ha még nem szedsz semmit, kezdd el a terhesvitamint.
Nem lehet megjósolni a tesztcsík erősségéből, hogy kémiai lesz-e a terhesség. Láttam már itt olyan csíkot, ami majdnem kiverte a szemem és mégis megjött a hölgy menstruációja. Az enyém meg halvány volt, aztán mégsem lett kémiai, épp itt forgolódik az elkövető a hasamban.
Különböző teszteket meg tényleg nem érdemes csinálni, tök más intenzitású vonalak tudnak megjelenni rajtuk.
Mivel nekem volt egy vetélésem és paragép voltam így a terhesség elején, elszaladtam megnézetni 2 nap különbséggel a hcg szintemet. Így kibírtam nyugisan várni az első ultrahangot :D
Kedves utolsò
Remélem én is :)
És köszi neked is minden jòt kívánok 🙂
sziasztok,gondolom jelentkezek
két napja éjszaka nagyon begörcsöltem,majd másnap elkezdtem barnázni majd estére már vérezni....elég erösen és darabosan majd elmulott...
mára már rendesen vérzek vagyis csak pisilés után jön mert a betét szinte tiszta. de csináltam tesztet ma,ami ugyanolyan halvány mint egy hete szoval tuti vetélésem van,orvoshoz holnap készülök :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!