24 éves lány vagyok. Ez az első terhességem (két hetes lehetek), de nem vagyok most olyan körülmények közt, hogy beválalljam. Ezért döntöttem az abortusz mellett. Viszont félek, hogy utána nem lehet majd gyermekem. Lehetséges ez?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Van rá esély, de kevés.
Sajnos a nővérem így járt, őt szerintem nem vigasztalja, hogy a kevés százalékban volt benne. Sajnálom!

válasza:

válasza:Első vagyok, nekem missed ab-om volt, elhalt terhesség miatt a múlt héten...
Ha még nem szültél, akkor csak másnap mehetsz haza, én úgy tudom. Méhszájtágítót raknak majd fel, előtte persze vizsgálat, labor, családvédelemnél beszélgetés 2 alkalommal.

válasza:

válasza:Ha normális dokit és kórházat fogsz ki akkor 2 nap,ellenkező esetben 1 nap is lehet.
Bemész,felvesznek a nőgyógyászati osztályra,vizsgálatokat csinálnak,vérvétel,stb...,ha minden oké akkor estére feltesznek egy méhszáj tágító pálcikát. Az reggelre sérülésmentesen kinyitja lassan a méhszájadat,majd elvisznek a műtétre. Ha nincs panasz és komplikáció délután hazamehetsz.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Milyen volt a beavatkozás után az első menszitek?
6 évig így védekeztünk és nem volt baj,majd mikor próbálkoztunk 4 hónapra baba lett.3 napja hogy késik bár soha nem volt túl pontos.Néha viszont megszédülök és 4-5 napja picit görcsöltem 1-2 napig néha néha,kocsiban néha rosszul leszek mint az előző terhességemnél.Mi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!