Mi ez a beágyazódásos vérzés-legenda?
A beagyazodashoz igenis kapcsolodhat verzes, de ez olyan minimalis, hogy vagy ki sem jon, vagy barnasvoros folyas, ami azt jelenti, hogy a minimalis vert a huvely savas folyasa megszinesi barnara, vagy pedig pici vercseppek formajaban, bar sztem ez a legritkabb. barna folyas lehet akkoris, amikor ez a minimalis ver mar alvadt formaban eri el a huvely bejaratat. az anyukamat kerdeztem a multkor, o tesztet sem csinalt, csak elment orvoshoz ahol kozoltek h terhes. nem forumokon kerdezgette, hogy na ez most mi lehet, meg h terhes lehet-e. ez akkoriban ugyanolyan termeszetes, magatol ertetodo folyamat volt, mint az hogy valakinek faj a feje vagy eppen huslevest evett aznap. manapsag mindenki panikol, mivel minel tobb az info, annal inkabb van min aggodni, meg ragodni.
nekem volt barna folyasom, de az a nem vart elotti napon elmult. ha beagyazodastol volt, vagy csak a hormonatallas kezdete miatt, nem tudom, mindenesetre a teszt meg aznap pozitiv lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!