Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenkinek azonnal sikerült...

Mindenkinek azonnal sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta próbálkozunk a párommal(én 20,ő 23 éves) a kis trónörökösön,de még eddig nem sikerült!Nekem mindig,amióta menstruálok(12 éves korom óta)mindig viszonylag rendszeresen megjött,28-33 napos ciklusaim vannak,ok nélkül sose maradt még ki,stb.Nem dohányzom,nem iszom alkoholt,kávézni sem kávézok.Párom is egészséges.Lassan már nem bírok elmenni egy bababolt előtt sem,és görcsbe rándul a gyomrom,ha meghallom,hogy valaki terhes az ismerőseim közül.Mindenkinek azonnal sikerült a baba,vagy mennyi idő után?
2011. ápr. 6. 16:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
77%

Első válaszoló vagyok:

Amikor rábíztam a véletlenre és akkor voltunk együtt amikor jólesik, jó gyakran és nyugodtabb is voltam, gondoltam pik-pak sikerülni fog védekezés nélkül (hiszen még az elején voltunk) akkor NEM JÖTT ÖSSZE! Ez a próbálkozás több mint 1 évig tartott...ennyit arról, hogy ne foglalkozzunk vele.

Most elkezdtem jobban figyelni, hogyan legyünk együtt, mikor tartsunk szünetet...stb. és most már nagyon akarom azt a babát, mindennél jobban, szerintem ÍGY SIKERÜLNIE KELL MÁR!

Mert így a logikus. Ha úgy nem sikerült, akkor így fog.

2011. ápr. 6. 19:52
 12/32 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi az elmúlt három évben bíztunk a véletlenben...hiába. Nem maradtam terhes. A nyáron töltöm a 30at és nem tudok nem rá gondolni, kezdek bepánikolni. Két hónapja figyelünk mi is az ovura, hogy mikor legyünk együtt...még mindig semmi. Adtam magunknak még 3 hónapot, aztán irány a doki.
2011. ápr. 6. 21:00
 13/32 anonim ***** válasza:

Nekünk 3 gyermekünk van és mind azonnal megfogant, az utolsó két gyerek a legelső alkalomkor mikor összebújtunk.(azokban a hónapokban csak 1x voltunk együtt mikor a "kicsik" fogantak)

Kávézni nem kávéztunk sosem, a párom és én is dohányoztunk, én csak a babavárás ideje és szopi alatt nem és mivel még a legkisebb szopizik, eldöntöttem hogy többé nem is szokom vissza.

Az első babánál 20 évesek voltunk, harmadiknál 32.

A férjem szokta mondani, hogy már bottal sem piszkál meg, mert már attól terhes leszek. Persze viccelünk vele, de sokkal ritkábban vagyunk együtt mint eddig bármikor, mert az a tuti módszer, hogy ne legyen újabb baba.

2011. ápr. 6. 21:21
 14/32 anonim ***** válasza:
Szerintem kombináld a kettőt :) pé környékén azért nem árt együtt lenni :)
2011. ápr. 6. 21:36
 15/32 anonim ***** válasza:

Kedves 21:21-es!

Miért nem védekeztek, ha nem akartok babát? Inkább nem szeretkeztek? A férjed mit szól hozzá? Ti csak a gyerek miatt csináltátok, hogy csak egyszer voltatok együtt?

2011. ápr. 6. 23:20
 16/32 anonim ***** válasza:
4.gyógyszermentes hónap,pörgős volt alig voltunk együtt,viszont szedtem barátcserjét.Első cserjés hónap volt.10 hkm
2011. ápr. 7. 11:10
 17/32 anonim ***** válasza:
Korábban már írtam: első baba azonnal, második baba a második hónapban sikerült. Nem görcsöltünk rá, nem ovuteszteltünk, nem figyelgettünk folyást....stb. Akkor csináltuk, amikor kedvünk volt hozzá.
2011. ápr. 8. 18:01
 18/32 sumergo ***** válasza:
Tényleg nagyon fiatalok vagytok még. Éljétek boldogan az életeteket, és szeressétek egymást, amikor jól esik. Ha 1 év múlva sem lesz eredmény, ráértek akkor lépni valamit. Sok sikert!
2011. ápr. 13. 19:11
 19/32 anonim ***** válasza:

1 év próbálkozás után lettem várandós.

Sok sikert!

2011. ápr. 13. 19:13
 20/32 anonim ***** válasza:

nekünk is másfél év kellett.Akkor jött össze, mikor nem figyeltem azt sem mikor van pé-m:)

nem iszunk, nem dohányzunk.

sok sikert, kitartást!Persze nem tudsz nem rá gondolni, de azért próbálj meg nem görcsölni:)

2011. ápr. 13. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!