Mindenkinek azonnal sikerült a baba?
Első válaszoló vagyok:
Amikor rábíztam a véletlenre és akkor voltunk együtt amikor jólesik, jó gyakran és nyugodtabb is voltam, gondoltam pik-pak sikerülni fog védekezés nélkül (hiszen még az elején voltunk) akkor NEM JÖTT ÖSSZE! Ez a próbálkozás több mint 1 évig tartott...ennyit arról, hogy ne foglalkozzunk vele.
Most elkezdtem jobban figyelni, hogyan legyünk együtt, mikor tartsunk szünetet...stb. és most már nagyon akarom azt a babát, mindennél jobban, szerintem ÍGY SIKERÜLNIE KELL MÁR!
Mert így a logikus. Ha úgy nem sikerült, akkor így fog.
Nekünk 3 gyermekünk van és mind azonnal megfogant, az utolsó két gyerek a legelső alkalomkor mikor összebújtunk.(azokban a hónapokban csak 1x voltunk együtt mikor a "kicsik" fogantak)
Kávézni nem kávéztunk sosem, a párom és én is dohányoztunk, én csak a babavárás ideje és szopi alatt nem és mivel még a legkisebb szopizik, eldöntöttem hogy többé nem is szokom vissza.
Az első babánál 20 évesek voltunk, harmadiknál 32.
A férjem szokta mondani, hogy már bottal sem piszkál meg, mert már attól terhes leszek. Persze viccelünk vele, de sokkal ritkábban vagyunk együtt mint eddig bármikor, mert az a tuti módszer, hogy ne legyen újabb baba.
Kedves 21:21-es!
Miért nem védekeztek, ha nem akartok babát? Inkább nem szeretkeztek? A férjed mit szól hozzá? Ti csak a gyerek miatt csináltátok, hogy csak egyszer voltatok együtt?
1 év próbálkozás után lettem várandós.
Sok sikert!
nekünk is másfél év kellett.Akkor jött össze, mikor nem figyeltem azt sem mikor van pé-m:)
nem iszunk, nem dohányzunk.
sok sikert, kitartást!Persze nem tudsz nem rá gondolni, de azért próbálj meg nem görcsölni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!