Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha fogamzásgátlo mellett...

Ha fogamzásgátlo mellett teherbe esik valaki akkor azt el kell venni? Beteg lesz?

Figyelt kérdés
A Tesom ugy járt hogy fogigátlo mellett esett teherbe és még utánna mikor terhes volt 2 honapig még szedte a gyógyszert.A doki javasolta hogy vetessék el.Szerintetek?Ti mit tudtok erről?
2009. ápr. 3. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetben soha nem 1 orvos hoz döntést hanem konzultációt és komolyabb kivizsgálást tartanak. Sajnos az én barátnőm is így járt,és neki megmondták hogy beteg lenne a gyereke ha ki is tudná hordani,ill nincs orvos aki ezt a terhesgondozást vállata volna. Szóval ha a dokik ugy látják akkor javaslatot tesznek a megszakításra. A végső döntés meg mindíg az érintetté. Sajnos bármennyire is alacsony a mai bógyók hormontartalma,az a kevés is tud rendellenességet okozni.
2009. ápr. 3. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

A mai fogamzásgátlóknak olyan minimális a hormontartalma, hogy elvileg nem okozhat problémát.

Én Dr. Bódistól tanultam anno nőgyógyászatot,(a világon ketten műtenek pl hüvelyrákot, ő az egyik----"nem kis koponya") ő azt mondta, h amelyik baba be tud ágyazódni tabi mellett, annak nem okoz bajt, mert elvileg ha bajt okozna nem tudna beágyazódni se, ha elég lenne a hormontartalma, akkor még pé se lehetséges mellette, de ha már volt mellette pé, megtermékenyülés, és beágyazódás, akkor nem lehet baj!

Kicsit kusza lett, de remélem érthető!

2009. ápr. 3. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. ápr. 3. 16:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nem tudok sokat a témáról, de szoktam nézni a Budapest TV-n a babás műsort, Czeizel nagyon sokat van benne. Valószínű, hogy az előttünk szóló igazat mond, de én biztosan elmennék egy genetikushoz, csak, mert a babának sem jó idegeskedni...


Viszont ismeretségi körömben van ilyen egészséges gyermek. Boldog babavárást!

2009. ápr. 3. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én unokahugomnak mind a 2 babója fog.gátló mellett lett,s makk egészségesek.Mersilont szedett a második babónál.Az elsőnél sajnos nem emlékszem a bogyó nevére.
2009. ápr. 3. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:
de a tesóm terhesen is szedte 2 honapig.köszi
2009. ápr. 3. 17:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdeztem neked most az unokatesomat,s közölte,hogy az elsővel 4 hónapig a 2.babóval 2 hónapig szedte a fog.gátlót,s az elsővel Rigevidont szedett.
2009. ápr. 3. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
Alakformáló masszázskrém
 8/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi.Azt mondta a tesom hogy mindenképpen elveteti.Köszi mindenkinek
2009. ápr. 3. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
1 orvos véleménye alapján badarság dönteni, de az ő lelkén szárad, nem az enyémen...
2009. ápr. 3. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
Szia! nem akarok ítélkezni, de emiatt én nem vetetném el a babát..nekem is "sikerül"t 2X fog. gátló mellett teherbe esni. Mindkétszer a Marvelont szedtem. Először 2,5 hónapig, 2-dszor 2 hónapig szedtem a gyógyszert, ugyanis semmiféle tünet nem jelezte a babát. Az orvosom és a védőnő is megnyugtattak, hogy a mai gyógyszerek olyan kis mennyiségű hormont tartalmaznak, hogy semmi baja nem lehet tőle a babának. Mindkét gyerekem kicsattanóan egészséges!!! A nagyobb 11 éves, gyönyörű, okos, jó sportoló, a másik 7,5 hónapos, gyönyörű kislány, aki 3 nappal a 7. "hóforduló" előtt kapaszkodva felállt, mostmár lépeget is, ha kapaszkodva áll... Én azért a testvéred helyében nagyon meggondolnám a dolgot és kikérném másik orvos véleményét is..
2009. ápr. 3. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2
Unatkozol? Gyere játszani!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
