Terhességi teszt csík kérdés. Szürkéből lehet később rózsaszín?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
(délután néztem vissza és nem tudom, hogy 5 perc után mennyi idő telhetett el)
A párotok is ment vagy csak egyedül mentetek????Vittétek gondolom a leleteket..és még mit????Fél évnél régebbi leletet tényleg nem fogadnak el??Csak a HSGt? És mégegy tényleg nem fogadnak el hálapénzt ott???
... milliószor rendezgeti a baba holmijait, olvasgat, várja, izgul. Aztán amikor meg megszületik a pici (az ide beírogatásokat olvasgatva), azt látom, hogy mintha csökkenne az a rózsaszín köd, már nem "annyira lelkes" az anyuka. Persze nyilván imádja és boldog, de...
szerdán megjött,akkor tettem be tampont,más nem volt itthon.és amikor kicseréltem,nem nagyon volt olyan,és csak barnás.másnap d.u.-tol használtam betétet,az alig volt olyan,és az is szintén barnás.furcsáltam is.mert jobban megszokott lenni.főleg aznap szokott amikor...
Elég hülye kérdés csak érdekel hát gondolom az. (sok apró)
Május 1én lesz 1 éves munkaviszonyom.Számíthatok támogatásra?Dolgoznék ameddig tudok.Nem tudom mi legyen... Légyszi aki teheti mailben is vegye fel velem a kapcsolatot,mert még Anyunak nem akarok szólni
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!