Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt csík kérdés....

Terhességi teszt csík kérdés. Szürkéből lehet később rózsaszín?

Figyelt kérdés
Mára nem várom, és reggeli vizeletből végzett teszten a 2. csík szürkés volt.
2011. nov. 16. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is így jártam ma reggel. Te milyen tesztet használtál?
2011. nov. 16. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! X-epil. Nem tudom mikor teszteljek újra.
2011. nov. 16. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Az csak szellemcsík, v száradási csík. De ez nem függ össze, simán lehet rózsaszín, talán csak túl korán csináltátok! Remélem :-)
2011. nov. 16. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ezt a dm-es hcg quick-et csináltam, és tuti száradási csík, mert olyan 10 perc után lett szürke, majd mikor teljesen megszáradt, akkor fehér. Pedig erre azt írták, hogy fél órán túl lesz csak értékelhetetlen.Ezek szerint már hamarabb is!:-)
2011. nov. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Kaálisok-első konzultáció? És még pár kérdés.!

A párotok is ment vagy csak egyedül mentetek????Vittétek gondolom a leleteket..és még mit????Fél évnél régebbi leletet tényleg nem fogadnak el??Csak a HSGt? És mégegy tényleg nem fogadnak el hálapénzt ott???

Hülye kérdés, de azért megkérdezem. Úgy tapasztalom, hogy amíg várandós egy nő (főleg a vég felé) addig rózsaszín ködben ábrándozik arról, hogy...

... milliószor rendezgeti a baba holmijait, olvasgat, várja, izgul. Aztán amikor meg megszületik a pici (az ide beírogatásokat olvasgatva), azt látom, hogy mintha csökkenne az a rózsaszín köd, már nem "annyira lelkes" az anyuka. Persze nyilván imádja és boldog, de...

Ha ugy jött meg hogy csak barnás inkább, akkor még lehetek terhes? Tudom lehet hülye kérdés.

szerdán megjött,akkor tettem be tampont,más nem volt itthon.és amikor kicseréltem,nem nagyon volt olyan,és csak barnás.másnap d.u.-tol használtam betétet,az alig volt olyan,és az is szintén barnás.furcsáltam is.mert jobban megszokott lenni.főleg aznap szokott amikor...

A kezemen vannak kis apró inkább rózsaszín színű pöttyök. Ezek szőrtüszők vagy mi?

Elég hülye kérdés csak érdekel hát gondolom az. (sok apró)

Terhes vagyok? Fura a teszteredményem. Nem akarom elhinni. Látszódik a kontrollvonal és a terhességi vonálnál rózsaszín elszineződés van vastagon....

Május 1én lesz 1 éves munkaviszonyom.Számíthatok támogatásra?Dolgoznék ameddig tudok.Nem tudom mi legyen... Légyszi aki teheti mailben is vegye fel velem a kapcsolatot,mert még Anyunak nem akarok szólni

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!