Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ugy jött meg hogy csak...

Ha ugy jött meg hogy csak barnás inkább, akkor még lehetek terhes? Tudom lehet hülye kérdés.

Figyelt kérdés
szerdán megjött,akkor tettem be tampont,más nem volt itthon.és amikor kicseréltem,nem nagyon volt olyan,és csak barnás.másnap d.u.-tol használtam betétet,az alig volt olyan,és az is szintén barnás.furcsáltam is.mert jobban megszokott lenni.főleg aznap szokott amikor megjön,és piros szokott lenni.amugy szeretnénk babát.
2011. nov. 12. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt(3-4 nap barnázgatás),következő hónapban meg sem jött:)

21 hós Ördögfióka boldog anyukája

2011. nov. 12. 10:17
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor sikerült is neked,amikor barnázgattál?tehát lehet esélyem?megvárom a következő hót,ha nem jön meg akkor jó.
2011. nov. 12. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért nem tesztelsz? Ha tényleg ilyen kevés volt, és csak barna, akár az is lehetséges, hogy terhes vagy, és akkor a teszt már kimutatja. Persze várhatsz jövő hónapig is, csak én mondjuk nem bírnám ki addig. :)
2011. nov. 12. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Na,teszteltél?? Kíváncsiak vagyunk ám:))

Első voltam

2011. nov. 16. 17:51
 5/5 A kérdező kommentje:
ja teszteltem ma reggel:(sajnos negativ:(
2011. nov. 16. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

24. -én 28napra megjött a mensim! Mára elmúlt. Tudom, hogy kicsit buta kérdés, de ettől függetlenül, lehetek terhes?

Hányingerem van napok óta, szédülök stb! Tudom, hogy ezek nem feltétlen a terhesség jelei, de tudni szeretném!

Lehetek terhes? Kérdés túl rövid . Magyarázatod hosszú

lehet h butának fogtok nézni de én nagyon félek. ált 10. szokott megjönni de nem jött meg. igazából nincs mitől terhesnek lennem mert védekeztünk, mindig odafigyeltünk, 1x se lyukadt ki az óvszer.van akik azt mondják azért nem jött meg mert anniyra stresszelek , a...

Kései peteéréssel kapcsolatos kérdés. Lehetek így terhes?

31 napos ciklusaim vannak.Holnap kellene megjönnie,de szeptember 9-10-én(ciklusom 27-27.napján)volt ovus fájásom és tojásfehérjés nyákom.Most akkor így is holnapra nem várom vagy elcsúszik 14 napot.Ha sikerült a megtermékenyítés akkor van elég ideje beágyazódni holnapig?

Sokmilliomodik ilyen kérdés: Lehetek terhes?

Szokásos sztori: az elején csináltuk egy picit gumi nélkül.Érvek a terhesség ellen:- menstruáltam az aktus napján, (de gyengén)- a ciklus közepén ovulációra utaló jeleket észleltem (tojásfehérje szerű váladék, fokozott szexuális kedv)- az utolsó magömlése óta vizelt a...

Hogy miért van ennyi "lehetek terhes" stb kérdés?

talán ezért ez csak egy pálda a sokbólLehet vannak, akiket nem világosítanak fela szexualitásról, sőt, sokakat, de vannak akiket igen, mit a kérdést feltevő hölgyet is, erre érdemes elolvasni milyen tanácsokat kap...Kicsit pislogtam(azért ide, mert ez a kérdés itt...

Újabb "Lehetek terhes a pettingtől? " kérdés

Középidőben volt egy durva petting, közvetlenül nem ért hozzám, azaz behatolás nem volt, de azonkívül minden. Nem gondoltam, hogy terhes lehetek, eszembe se jutott, hisz nem először pettingelünk így, de most tűnt fel, hogy a mindig pontos menstruációm késik 1 hete....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!