Ha ugy jött meg hogy csak barnás inkább, akkor még lehetek terhes? Tudom lehet hülye kérdés.

válasza:Nekem is így volt(3-4 nap barnázgatás),következő hónapban meg sem jött:)
21 hós Ördögfióka boldog anyukája

válasza:

válasza:Na,teszteltél?? Kíváncsiak vagyunk ám:))
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Hányingerem van napok óta, szédülök stb! Tudom, hogy ezek nem feltétlen a terhesség jelei, de tudni szeretném!
lehet h butának fogtok nézni de én nagyon félek. ált 10. szokott megjönni de nem jött meg. igazából nincs mitől terhesnek lennem mert védekeztünk, mindig odafigyeltünk, 1x se lyukadt ki az óvszer.van akik azt mondják azért nem jött meg mert anniyra stresszelek , a...
31 napos ciklusaim vannak.Holnap kellene megjönnie,de szeptember 9-10-én(ciklusom 27-27.napján)volt ovus fájásom és tojásfehérjés nyákom.Most akkor így is holnapra nem várom vagy elcsúszik 14 napot.Ha sikerült a megtermékenyítés akkor van elég ideje beágyazódni holnapig?
Szokásos sztori: az elején csináltuk egy picit gumi nélkül.Érvek a terhesség ellen:- menstruáltam az aktus napján, (de gyengén)- a ciklus közepén ovulációra utaló jeleket észleltem (tojásfehérje szerű váladék, fokozott szexuális kedv)- az utolsó magömlése óta vizelt a...
talán ezért ez csak egy pálda a sokbólLehet vannak, akiket nem világosítanak fela szexualitásról, sőt, sokakat, de vannak akiket igen, mit a kérdést feltevő hölgyet is, erre érdemes elolvasni milyen tanácsokat kap...Kicsit pislogtam(azért ide, mert ez a kérdés itt...
Középidőben volt egy durva petting, közvetlenül nem ért hozzám, azaz behatolás nem volt, de azonkívül minden. Nem gondoltam, hogy terhes lehetek, eszembe se jutott, hisz nem először pettingelünk így, de most tűnt fel, hogy a mindig pontos menstruációm késik 1 hete....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!