Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy az általam...

Létezik olyan, hogy az általam használt teszt pozitív eredményt mutatott, közben az ultrahangon "még" nem látnak semmit?

Figyelt kérdés

az orvoson kétszer is megnézett, Csütörtökön a magánrendelésén, majd Pénteken a kórházban, de semmit nem lát. Tegnap volt vérvétel is, Hétfőn már biztosabbat fogok tudni, de nagyon nehéz kivárni :-)

Valahogy én úgy érzem, hogy terhes vagyok. A menzesz kimaradt, a mellem feszül, fáj, főleg éjjel. Furákat álmodok, fura a hangulatom is. Tegnap éjjel pl. kovászos uborka evés tört rám és úgy ittam levét mint a vizet. Ne ma teszt eredménye miatt beszélem be magamnak, már előtte is így éreztem, hisz nem véletlenül vettem a tesztet. Azért is az aggodalom, mert régebben volt egy méhen kívüli terhességem és ezért aggaszt, hogy nem lát az orvos a méhemben semmit. Hány hét után mutatja ki az ultrahang?

2012. júl. 14. 12:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Újra itt vagyok. Az orvos megerősítette, hogy terhes vagyok, viszont ultrahanggal még annyira apró kis pöttyöt lát, amiből nem meri megerősíteni, hogy petezsák. Bár azt is mondta, hogy a méhfalam meg van vastagodva, tehát nagy a valószínűsége, hogy méhen belüli terhesség, de nagyon korai, valszeg tényleg később volt peteérésem, mint ahogy számoltuk. Szerdán újra megnéz a kórházi rendelésen egy másik géppel. Igaz, Ő mint orvos nem mondhat addig biztosat, amíg nem látja, de én érzem, tudom, hogy ez "egészséges" terhesség. Pisilni kb 5 percenként járok, bízom benne, hogy ez is annak a jele, hogy a bébi a méhemben van :-)
2012. júl. 16. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!