Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem akarok gyereket?

Miért nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés

fiatal koromban 18 évesen volt egy vetélésem, 24 hetesen veszítettem el a babámat. ez akkor rettenetesen megviselt, évekig nem tudtam kiheverni.

most viszont itt vagyok 33 éves vagyok, férjem nyaggat a gyerekkel, én viszont nem akarok gyereket, úgy érzem, hogy én mindig is egy gyereket akarta, az pedig ő volt nem léphet senki sem az ő helyére.

én már túl tettem magam ezen, de egyszerűen már nem szeretnék. vetélés után próbálkoztunk egy ideig, de akkor nem jött össze. most viszont már nem érzem úgy hogy anya szeretnék lenni.

2012. júl. 18. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor ne próbálkozzatok tovább, nem mkinek való az anyaság, és ezt általában megérzik a nők.
2012. júl. 18. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem bár úgy gondolod, hogy feldolgoztad a veszteségetek, valahol mélyen mégsem sikerült.

Sajnálom, biztosan borzalmas volt átélni.

2012. júl. 18. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nézzél kisbabás képeket, videókat, stb-ket. Segíthet azon, hogy akarsz-e babát vagy sem.

Van egy ismerősöm akinek 9 terhességéből csak egy maradt meg a többiek halva születtek mégis addig próbálkozott vele míg nem sikerült!

2012. júl. 18. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
33%

Drágám, kérlek értsd meg, én úgy érzem, már van gyerekem, de ő meghalt. Senki nem léphet a nyomába. Nem akarok többet.

Ennyi.

2012. júl. 18. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!