Igen, az nagyon szép nagy tüsző, aminek meg pár óraája van a megrepedésig.
Gyógyszert szedtél hogy már a 11. napon ilyen nagy tüsződ van?
Csak azért kérdezem, mert Én is Clostys vagyok, nekem ez a 3. hónapom, és nekem 13. napon uh-n láttak egy 22mm-es és 17 m-es tüszőt.
2009. szept. 23. 13:42
3/9 A kérdező kommentje:
Nem szedtem gyógyszert, csak elkezdtem járni kivizsgálásra, mert nem esek teherbe október óta és megvizsgált hüvelyi uh-gal és ott látta. Csak az a baj, hogy csak pénteken tudunk együtt lenni, mert péntek reggel megyünk spermavizsgálatra és addig nem lehet.Lehet az meg már késő lesz....
2009. szept. 23. 13:45
4/9 anonim válasza:
Első vagyok. Igen Clostit szedtem és a jobb petefészekben van egy 18*23mm-es és egy 23mm-es, a bal petefészekben pedig van több, de 11mm-es a legnagyobb. Azt mondta a doki, hogy a 23mm-es a domináns, mert a másik már túlnőtte magát. Ez az első hónapom, remélem sikerül. Az első gyerekünk is az első Clostis hónapban fogant. Holnap kell mennem uh-ra, hogy megnézzék megrepedt-e.
2009. szept. 23. 13:46
5/9 anonim válasza:
Megint első vagyok. Bocs, hogy én is válaszoltam a kérdésre. Azt hittem tőlem kérdezi a második válaszoló, mert én írtam a 11. napot te pedig a 12.-et. Na mindegy, mégegyszer bocs.
2009. szept. 23. 13:49
6/9 anonim válasza:
Bocsi ha kavarodást okoztam, igazából a kérdezőhöz írtam, de örülök hogy Te is válaszoltál:-)
A pénteki együttlét már lehet késő lesz, de nem hagynám ki a helyetekben, azért sem, mert nekem a múlt hónapban pé után 5 nappal volt tüszőrepedésem,pedig azt mondták hogy max 3 nap és ovulálok, és 5 nap lett belőle, és mi is kihagytuk:-(
Most beleadtunk apait-anyait több napon keresztül, 2 naponta voltunk együtt, és gyertyaállás is megvolt.
2009. szept. 23. 14:07
7/9 anonim válasza:
Mit mondott az orvos, miért nem esel teherbe, ha van érett tüsződ?
Ez olyan fura, tudom több tényező is befolyásolja.
2009. szept. 23. 14:09
8/9 A kérdező kommentje:
egyenlőre semmit se mond.hétfőn megvizsgált,ma UH ezt mondta minden ok.pénteken spermavizsgálat.majd ha megjön a 3-4. napon hormonvizsgálat.majd ezek után mond valamit.
2009. szept. 23. 16:25
9/9 anonim válasza:
nekem a 12. napon nem látott tüszőt, bár hasfalon keresztül nézte...nem tudom miért....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!