Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Walentin terhességi teszt....

Walentin terhességi teszt. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2013. jún. 11. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok benne biztos, de talán ilyen fajta volt az egyik terhességi teszem, ami pozitívat mutatott a nemvárt körül.

21hkm

2013. jún. 11. 12:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Gyógyszertárban vettem, pipacs van a dobozán, 10-es.
2013. jún. 11. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem álpozitív lett,kazettás tudom melyikről beszélsz, és időn belül volt ott a 2. csík. Azóta sincs baba.

Képe:

[link]

[link]

2013. jún. 11. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, még a negatívja is jól látszik, a gyógyszerész szerint ami náluk kapható, az mind megbízható! Ja, persze, végül is eladó nekik...

Néhány napos boldogságot adott a 2 csík, utána a pofára-esést...:(

2013. jún. 11. 14:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Azóta lett baba?

Nem lehet, hogy ez a tipikus véget ért a terhesség, mielőtt elkezdődött volna esete?

2013. jún. 11. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Még nem, a napokban lesz peteérésem csak. Nem az az eset volt, mivel pont emiatt voltam hcg vérvételen, és 0.0 volt az eredményem. Még a vetélésem után is egy héttel 10 fölött volt a hcg, tehát ez is mutatja, hogy ha elkezdődött volna valami, akkor a hcg szint nem 0 lett volna.

Szóval én kételkedve fogadnám, akár pozitív, akár negatív az eredmény.

Vegyél egy másik fajtát: X-epil, Lily, Facelle. Ezek mind nagyon jók.

2013. jún. 11. 21:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Van itthon Xepil, ezt azért vettem, mert érzékenyebb, mint a másik, és elég türelmetlen vagyok.
2013. jún. 12. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!