Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez is terhesség jele?

Lehet ez is terhesség jele?

Figyelt kérdés
Egy-két hete nagyon gyakran rám jön a sírás, mindenféle ok nélkül, képtelen vagyok koncentrálni bármire, ideges, nyugtalan, szorongó vagyok, sőt félek, hogy pánikbeteg lettem... Többször előjött hirtelen nehézlégzés, fulladás, szédülés, szapora szívverés, izzadás/reszketés, zsibbadás, és iszonyatos halálfélelem...! Végtagfájdalmaim is vannak, alul sokat görcsölök, megyeget a hasam, megváltozott a folyásom... Régebben sok depressziós problémám volt... Elvileg jövő héten kellene megjönnie, de ilyen durva pms-em még az életben nem volt!!
2014. jan. 19. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Amiket itt leírtál, azok tipikus pánikroham tünetei és nem a terhességé. Illetve a pánikroham következtében kialakult állapot következménye.

Amúgy ha még 1 heted van a vérzésedig, akkor konkrétan a terhességnek még semmilyen tünetét nem tapasztalhatnád, ugyanis terhességi tünet legkorábban a kimaradt vérzés körül szokott jelentkezni, bizonyos tünetek, mint az állandó rosszullét, émelygés, hányinger, hányás, az pedig egészen a terhesség 6-7. hetétől kezdődően jellemző. Persze előfordulhat a vérzés kimaradása körül is már, de inkább ez később szokott jelentkezni.

Természetesen, ha nem védekeztetek megfelelően vagy egyáltalán, akkor mindenképpen ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelj, de a mostani tüneteidet nem a terhesség okozza.

És magam is pánikbeteg voltam és egy pszichológus és jóga segítségével szerencsére ki is gyógyultam belőle, tudom neked is őszintén javasolni!

2014. jan. 19. 17:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2014. jan. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!